Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Eylül 2022 #41 emin38 dedi: Monster sıkıntılı excaliburada öyle Dell de önermeyin HP de pavilpion. @Wilfaelor hocam sizde ROG vardı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum, ram yükseltmesi yaptım 2 hafta oluyor, 2. ayım cihazla, bir sıkıntı yaşamadım.
emin38 dedi: Monster sıkıntılı excaliburada öyle Dell de önermeyin HP de pavilpion. @Wilfaelor hocam sizde ROG vardı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum, ram yükseltmesi yaptım 2 hafta oluyor, 2. ayım cihazla, bir sıkıntı yaşamadım.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 21 Eylül 2022 #42 Wilfaelor dedi: Çok memnunum, RAM yükseltmesi yaptım 2 hafta oluyor, 2. ayım cihazla, bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... RAM çift kanal olunca ne kadar artış yaşadın.
Wilfaelor dedi: Çok memnunum, RAM yükseltmesi yaptım 2 hafta oluyor, 2. ayım cihazla, bir sıkıntı yaşamadım. Genişletmek için tıkla... RAM çift kanal olunca ne kadar artış yaşadın.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 21 Eylül 2022 #43 emin38 dedi: RAM çift kanal olunca ne kadar artış yaşadın. Genişletmek için tıkla... En az %40'lık performans artışı yaşadım diyebilirim, aynı anda çok program ile işlem yapıyordum (Blender, Visual Studio 2022, Unity Hub, web tarayıcı) nefes aldırdım diyebilirim cihaza.
emin38 dedi: RAM çift kanal olunca ne kadar artış yaşadın. Genişletmek için tıkla... En az %40'lık performans artışı yaşadım diyebilirim, aynı anda çok program ile işlem yapıyordum (Blender, Visual Studio 2022, Unity Hub, web tarayıcı) nefes aldırdım diyebilirim cihaza.
oases Femtopat Katılım 14 Eylül 2022 Mesajlar 179 21 Eylül 2022 #44 emin38 dedi: Dell de önermeyin Genişletmek için tıkla... Dell XPS Plus candır.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 8 Ekim 2022 #45 @Wilfaelor hocam galiba sizin laptoptan alacağım hala memnun musunuz?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #46 emin38 dedi: @Wilfaelor hocam galiba sizin laptoptan alacağım hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum, ek RAM yükseltmesi de yaptım zamanında. Şu an OW2 oynuyorum düzenli olarak 200 FPS'den aşağı inmiyorum en yüksek özelliklerde.
emin38 dedi: @Wilfaelor hocam galiba sizin laptoptan alacağım hala memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Çok memnunum, ek RAM yükseltmesi de yaptım zamanında. Şu an OW2 oynuyorum düzenli olarak 200 FPS'den aşağı inmiyorum en yüksek özelliklerde.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 8 Ekim 2022 #47 Wilfaelor dedi: Çok memnunum, ek RAM yükseltmesi de yaptım zamanında. Şu an OW2 oynuyorum düzenli olarak 200 FPS'den aşağı inmiyorum en yüksek özelliklerde. Genişletmek için tıkla... Yazılım la uğraşıyorum sıkıntı çıkarıyorumu bir de BIOS'da sanallaştırma var mı?
Wilfaelor dedi: Çok memnunum, ek RAM yükseltmesi de yaptım zamanında. Şu an OW2 oynuyorum düzenli olarak 200 FPS'den aşağı inmiyorum en yüksek özelliklerde. Genişletmek için tıkla... Yazılım la uğraşıyorum sıkıntı çıkarıyorumu bir de BIOS'da sanallaştırma var mı?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 8 Ekim 2022 #48 emin38 dedi: Yazılım la uğraşıyorum sıkıntı çıkarıyorumu bir de BIOS'da sanallaştırma var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı çıkarmıyor yazılım konusunda, gayet yeterli yani. Virtual BIOS olayına bakmadım hiç.
emin38 dedi: Yazılım la uğraşıyorum sıkıntı çıkarıyorumu bir de BIOS'da sanallaştırma var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç sıkıntı çıkarmıyor yazılım konusunda, gayet yeterli yani. Virtual BIOS olayına bakmadım hiç.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 8 Ekim 2022 #49 Wilfaelor dedi: Hiç sıkıntı çıkarmıyor yazılım konusunda, gayet yeterli yani. Virtual BIOS olayına bakmadım hiç. Genişletmek için tıkla... Bir bakma şansın var mı? @Wilfaelor hocam Java dilini kullanmıyorum yazılımda sorun çıkarır mı? Son düzenleme: 12 Ekim 2022
Wilfaelor dedi: Hiç sıkıntı çıkarmıyor yazılım konusunda, gayet yeterli yani. Virtual BIOS olayına bakmadım hiç. Genişletmek için tıkla... Bir bakma şansın var mı? @Wilfaelor hocam Java dilini kullanmıyorum yazılımda sorun çıkarır mı?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #50 emin38 dedi: Bir bakma şansın var mı? @Wilfaelor hocam Java dilini kullanmıyorum yazılımda sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun dostum.
emin38 dedi: Bir bakma şansın var mı? @Wilfaelor hocam Java dilini kullanmıyorum yazılımda sorun çıkarır mı? Genişletmek için tıkla... Nasıl bir sorun dostum.