emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 12 Ekim 2022 #51 Wilfaelor dedi: Nasıl bir sorun dostum. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde sanal makine sorunu var dediler.
Wilfaelor dedi: Nasıl bir sorun dostum. Genişletmek için tıkla... AMD işlemcilerde sanal makine sorunu var dediler.
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #52 emin38 dedi: AMD işlemcilerde sanal makine sorunu var dediler. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, Sanal Makine'den kaynaklı ısınma problemiyse 10 sene öncesinin şeyleri onlar. AMD işlemciler şuan gayet iyi durumda.
emin38 dedi: AMD işlemcilerde sanal makine sorunu var dediler. Genişletmek için tıkla... Yok öyle bir şey, Sanal Makine'den kaynaklı ısınma problemiyse 10 sene öncesinin şeyleri onlar. AMD işlemciler şuan gayet iyi durumda.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 12 Ekim 2022 #53 Wilfaelor dedi: Yok öyle bir şey, sanal Makine'den kaynaklı ısınma problemiyse 10 sene öncesinin şeyleri onlar. AMD işlemciler şu an gayet iyi durumda. Genişletmek için tıkla... Eyvallah galiba laptopu alacağım. @Wilfaelor Valorant oynadıysan Low da kaç FPS aldın? Son düzenleme: 12 Ekim 2022
Wilfaelor dedi: Yok öyle bir şey, sanal Makine'den kaynaklı ısınma problemiyse 10 sene öncesinin şeyleri onlar. AMD işlemciler şu an gayet iyi durumda. Genişletmek için tıkla... Eyvallah galiba laptopu alacağım. @Wilfaelor Valorant oynadıysan Low da kaç FPS aldın?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 12 Ekim 2022 #54 emin38 dedi: Eyvallah galiba laptopu alacağım. @Wilfaelor Valorant oynadıysan Low da kaç FPS aldın? Genişletmek için tıkla... Şuan 250 - 200 fps arası alıyorum.
emin38 dedi: Eyvallah galiba laptopu alacağım. @Wilfaelor Valorant oynadıysan Low da kaç FPS aldın? Genişletmek için tıkla... Şuan 250 - 200 fps arası alıyorum.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 13 Ekim 2022 #55 @Wilfaelor kanka hiç donma sorunu yaşadın mı hiç durduk yere tepkisiz kaldığı oldu mu?
Wilfaelor Decipat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 1.982 Makaleler 2 Çözümler 5 13 Ekim 2022 #56 emin38 dedi: @Wilfaelor kanka hiç donma sorunu yaşadın mı hiç durduk yere tepkisiz kaldığı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamadım. Tek sorunu ellerinin terleme problemi varsa çok kolay kir tutuyor klavye o kadar.
emin38 dedi: @Wilfaelor kanka hiç donma sorunu yaşadın mı hiç durduk yere tepkisiz kaldığı oldu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır yaşamadım. Tek sorunu ellerinin terleme problemi varsa çok kolay kir tutuyor klavye o kadar.
emin38 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Nisan 2020 Mesajlar 1.080 13 Ekim 2022 #57 Wilfaelor dedi: Hayır yaşamadım. Tek sorunu ellerinin terleme problemi varsa çok kolay kir tutuyor klavye o kadar. Genişletmek için tıkla... Zaten klavye alacağım sorun yok.
Wilfaelor dedi: Hayır yaşamadım. Tek sorunu ellerinin terleme problemi varsa çok kolay kir tutuyor klavye o kadar. Genişletmek için tıkla... Zaten klavye alacağım sorun yok.