Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #11 DorukUmut dedi: Hocam peki önerdiğiniz epin sitesi var mı güvenilir cevap verdiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şahsen benim önerim inovapin yıllardır alıyorum ve en ucuz olan hep onlar oldu benim için.
DorukUmut dedi: Hocam peki önerdiğiniz epin sitesi var mı güvenilir cevap verdiğiniz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Şahsen benim önerim inovapin yıllardır alıyorum ve en ucuz olan hep onlar oldu benim için.
Max Caulfield Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 6.275 Makaleler 7 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #12 Ama şimdi alacaksanız fiyat durumunu söyleyim, belki daha iyi bir şey toplanır.
DorukUmut Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #13 12acar21 dedi: görmemişim hocam haklısınız link verin de izleyelim Genişletmek için tıkla... https://kick.com/umxtr buyrun ama daha başlamadım 1 ay sonra ancak 5 15 temmuz arası v3rtecc dedi: Yapılır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
12acar21 dedi: görmemişim hocam haklısınız link verin de izleyelim Genişletmek için tıkla... https://kick.com/umxtr buyrun ama daha başlamadım 1 ay sonra ancak 5 15 temmuz arası v3rtecc dedi: Yapılır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #14 DorukUmut dedi: https://kick.com/umxtr buyrun ama daha başlamadım 1 ay sonra ancak 5 15 temmuz arası Genişletmek için tıkla... geliriz geliriz sıkıntı yok
DorukUmut dedi: https://kick.com/umxtr buyrun ama daha başlamadım 1 ay sonra ancak 5 15 temmuz arası Genişletmek için tıkla... geliriz geliriz sıkıntı yok
DorukUmut Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #15 Max Caulfield dedi: Ama şimdi alacaksanız fiyat durumunu söyleyim, belki daha iyi bir şey toplanır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Cevap verdiğiniz için teşekkürler. 12acar21 dedi: geliriz geliriz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler. v3rtecc dedi: Yapılır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
Max Caulfield dedi: Ama şimdi alacaksanız fiyat durumunu söyleyim, belki daha iyi bir şey toplanır. Genişletmek için tıkla... teşekkürler Cevap verdiğiniz için teşekkürler. 12acar21 dedi: geliriz geliriz sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler. v3rtecc dedi: Yapılır. Genişletmek için tıkla... Cevap verdiğiniz için teşekkürler.
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #16 Rica ederiz ne demek
DorukUmut Centipat Katılım 5 Haziran 2024 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #17 Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi?
Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi?
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #18 DorukUmut dedi: Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye? Monitörde AUX girişi varsa takılabilir ama mikrofon girişi olmaz genelde monitörlerde bu yüzden kasaya takın tavsiyem.
DorukUmut dedi: Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... Tam olarak nereye? Monitörde AUX girişi varsa takılabilir ama mikrofon girişi olmaz genelde monitörlerde bu yüzden kasaya takın tavsiyem.
12acar21 Hectopat Katılım 9 Mart 2022 Mesajlar 354 Çözümler 4 Yer Türkiye Cumhuriyeti Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 7520U CPU / 32 GB DDR4 RAM / x64 / 2TB SSD Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #19 DorukUmut dedi: Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... hocam kulaklık mantıklı hem neden ses gelmesin alın bir tane kablolu takın pc ye kulaklıksız yayın olmaz
DorukUmut dedi: Cevap veren herkese teşekkür ederim. Bir sorum daha olacak alacağım monitörde hoparlör yok kulaklık taksam ses gelir mi? Genişletmek için tıkla... hocam kulaklık mantıklı hem neden ses gelmesin alın bir tane kablolu takın pc ye kulaklıksız yayın olmaz
Erdym Kilopat Katılım 9 Aralık 2020 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2024 #20 12acar21 dedi: Hocam kulaklık mantıklı hem neden ses gelmesin alın bir tane kablolu takın PC'ye kulaklıksız yayın olmaz. Genişletmek için tıkla... Hele Valorant gibi bir oyunda yayında linç bile yer.
12acar21 dedi: Hocam kulaklık mantıklı hem neden ses gelmesin alın bir tane kablolu takın PC'ye kulaklıksız yayın olmaz. Genişletmek için tıkla... Hele Valorant gibi bir oyunda yayında linç bile yer.