R7 5700 sistemle Valorant yayını yapılabilir mi?

Tam olarak nereye? Monitörde AUX girişi varsa takılabilir ama mikrofon girişi olmaz genelde monitörlerde bu yüzden kasaya takın tavsiyem.
hoparlor olarak monitör kullanmak ne kadar mantıklı ki zaten

Hele Valorant gibi bir oyunda yayında linç bile yer.
aynen öyle ses kasma falan gerek fps oyunu sonuçta

Tam olarak nereye? Monitörde AUX girişi varsa takılabilir ama mikrofon girişi olmaz genelde monitörlerde bu yüzden kasaya takın tavsiyem.
kasaya taksam ses gelir değil mi ben size direk linkini atayım monitörün ben biraz biliyorum da

Kasaya taksam ses gelir değil mi ben size direk linkini atayım monitörün ben biraz biliyorum da.

Kasaya takmanız daha doğru olur hatta çünkü bilgisayar için üretilmiş mikrofonlu kulaklık takamasınız tek AUX girişi olduğundan bilgisayarda zaten 2 ön 2 arka olmak üzere mikrofon ve kulaklık girişleri var.

kasaya taksam ses gelir değil mi ben size direk linkini atayım monitörün ben biraz biliyorum da

hocam ses için monitörle ilgilenmeyin bir kulaklık alın kasanın aux girişine takın tamamdır

realtek uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz de

Kasaya takmanız daha doğru olur hatta çünkü bilgisayar için üretilmiş mikrofonlu kulaklık takamasınız tek AUX girişi olduğundan bilgisayarda zaten 2 ön 2 arka olmak üzere mikrofon ve kulaklık girişleri var.
AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA bu kulaklık uymaz mı?

hocam ses için monitörle ilgilenmeyin bir kulaklık alın kasanın aux girişine takın tamamdır

realtek uygulamasıyla kontrol edebilirsiniz de
AOC 24.5" 25G3ZM/BK 240Hz 0.5ms HDMI DP AdaptiveSync FHD VA Gaming Monitör | ITOPYA bu kulaklık uyar mı?

Birkaç video inceledikten sonra alt bölgesini gösteren bir video buldum ve AUX girişi bulunmuyor. Ayrıca daha iyi renkler istiyorsanız IPS bir monitör öneririm.

1718998979888.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı