R7 5700G oyun performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10
İkinci el alsın bu fiyata. Fos biraz bu sistem.
Ayrıca VP249QGR gayet iyidir.

Bu bütçelerde ilk olarak 2. ele yönelmesini veya 20klara çıkabilirse 4060'lı hazır sistemlerin çok daha mantıklı oldugunu yukarıdaki mesajlarımda belirttim. Fakat arkadaş 2. ele bulaşmak istemedigini taksit ile alması gerektigini söyledi. Şu an 10 tane filan siteye baktım. Aklıma yatan ve istedigim değişiklikleri yapabildigim performans olarak da kabul edilebilir seviyede bu sistemi önerdim.

Parçaları tek tek almak kaydıyla 5600G bir sistem toplayabilir ya da direkt satın almayabilir. 30 bin lirayla araba almaya çalışıyor musun mesela. Paranla rezil olacağına bir şey alma daha iyi.

Parçaları tek tek almak kaydıyla 5600G bir sistem toplayabilir ya da direkt satın almayabilir. 30 bin lirayla araba almaya çalışıyor musun mesela. Paranla rezil olacağına bir şey alma daha iyi.

Yazdıgınızdan nasıl bir anlam çıkarmam gerektigini anlamadım. 15k ya 5600G yani APU sistem toplamanın daha mantıklı veya daha fazla performans verebilecegini mi düşünüyorsunuz?

Paranla rezil olacağına bir şey alma daha iyi.

Parasıyla rezil etmek isteseydim APU aldırtır 20 FPS oyun oynatırdım veya RX 6600 aldırır 2 ayda bir driver sil yüklemesi eziyetine katlatırdım. Bana göre 15k bütçede muadillerine baktıgımda önerdigim sistem en alınabilir. Adam 2. el almak istemiyor veya taksit dışında durumu yok. Zorla 2. el sistem mi önerelim?
@Lee Yubin hocam sizde önerdigim sistemi gördünüz beğendiniz konuyada kısmen hakimsiniz ben mi yanlış düşünüyorum?2. el almak istemeyen veya APU alıp oyun oynamak çaresizligine düşmüş birine ne önerelim.

Son düzenleme:
APU'daki ekran kartı ile oyun oynayacağıma bir tık düşük işlemci + harici ekran kartı alırım. 2-3 kat daha fazla performans alırım. Konuda 5600G veya 5700G gibi modeller konuşulduğu için şöyle örnek vereyim. 5600G'ye 4 bin+ lira vereceğime 2. el Ryzen 3600 + RX 570 alırım.

"Daha çok performans verir" demedim. Dandik ve stabil olmayan parçalarla sistem toplamaktan daha mantıklı olduğunu söyledim. Parası olduğunda da ekran kartı takar, mis gibi kaliteli sistemiyle oynar her şeyi. "Zorla 2.el öner" de demedim. Paranoya yapma.

Paranoya yapan yok. Sen işlemcisi kırpılmış 2 işlevi (GPU+CPU) aynı anda görmesi için tasarlanmış işlemciyi bana ileriye dönük diye savunmaya çalışıyorsun. Benim 15k ya topladıgımın neyi kalitesiz? Digerleri bir sıkıntı bulmadı tek sen mi buldun ya da herkesten çok mu biliyorsun. Git baştan sona yazdıgın mesajları oku bir tane mantıklı cümlen yok!

@Lee Yubin hocam ben mi aptalım? Bunun yazdıgı mesajlardan bir şey anlıyor musunuz?

Son düzenleme:
5600G, hangi işlemcinin kırpılmış hali? Ayrıca gayet ileriye dönük bir işlemci. Zaten ileriye dönüklüğü belirleyen sokettir. 12100F'in soketinin neresi ileriye dönük? Tamam, 14.nesili destekliyor ama 14.nesil çok dandik ve para israfı. A750 konusuna girmeye bile gerek yok. Çöpün önde gideni. 2060 al daha iyi (saf güç olarak demiyorum). PSU'su ise giriş seviyesi. Kısacası bayağı dandik senin sistem. Kusura bakma. Ayrıca benden "bu" diye bahsedemezsin. Düzgün konuş, ahır değil burası.

Yok sipariş geçmedim ailem "önce Teknosa'ya gidip bakalım sevmezsek intermetten bakalım daha güvenilir olur " dedi. Babam sana uzun süre yetecek bir şey alalım dedi. Ayın 5'inde maaş alıyor o parayla birlikte yaklaşık 30k ya 6 taksitle adamakıllı bir şey almayı düşünüyorum.

5600g bence de çok ileriye dönük hocam sizinle bir ara solitaire vs atalım

Babam sağolsun 30k ya çıkarttım hocam babam ilk olarak teknosaya gitmek istiyor internete güvenemiyor mecbur uyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…