R7 5700X için ekran kartı önerisi

ASUS'un hangi modeli benden kanıt istiyorsunuz internete çok fazla örneği var tabii yabancı kaynak TR de alabilen sayısı az olduğundan.

Dual serilerinden çok var gidip de yanlış modeli alırsa parası çöp olur.

ASUS Dual kendi başına bir model ismi, https://www.akakce.com/ekran-karti/...2g-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507100378.html

1 modeli kötü diye mi laf yapıyorsunuz onun dışında bir örnek gösteremezsiniz zaten Suprim X seviyesine yaklaşan hangi ekran kartı var ki de laf yapıyorsunuz.

Hmm hangi kartlar var acaba? AAA evet buldum, bak bakalım tier listten neler varmış?

Özellik karşılaştırması malzeme kalitesi olarak bakalım istersen.

ASUS'un hangi modeli benden kanıt istiyorsunuz internete çok fazla örneği var tabii yabancı kaynak TR de alabilen sayısı az olduğundan.

Üstteki fotoğrafta gayet belli değerler?
Umarım daha fazla garip garip iddialarda bulunmazsın.

Özellik karşılaştırması malzeme kalitesi olarak bakalım istersen.

Hala malzeme kalitesi diyor.
Güzel kardeşim arada FPS farkı olmuyor Max 5 derece fark olur ne anlatıyorsun sen.
Ekran kartını yerden yeremi vuruyorsun ne yapacaksın malzeme kalitesini.
Malzeme kalitesi kötü olan marka direk giremez piyasaya.

Boşa dil döküyorsun böylelerini çok gördüm, adamın önünde canlı testde yapsan kendi bildiğini savunmaya devam edecektir emin ol.

Boşa dil döküyorsun böylelerini çok gördüm, adamın önünde canlı testde yapsan kendi bildiğini savunmaya devam edecektir emin ol.

Yav AMD ekran kartı ve MSI dışı marka neymiş, alınmaz çöpe gider parası yazılımıda kötü malzeme kaliteside yok! (!)

Yav AMD ekran kartı ve MSI dışı marka neymiş, alınmaz çöpe gider parası yazılımıda kötü malzeme kaliteside yok! (!)

Forumda çok sıra dışı bireyler mevcut maalesef. Şahsen ben bunların bot olduğunu düşünüyorum, arada sırada ekran kartı mevzusu açıldımı ortalığı karıştırmak için geliyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…