O modeller normal kartlara göre daha çok ısınıyor dostum.
Arkadaşımda 2 adet model var ASUS'un TUF modeli ve Suprim X modeli, ikisi de aynı ekran kartı.
Ama Suprim X modeli 6 derece daha fazla çalışıyor kanıtların olmadan niye böyle iddialarda bulunuyorsun?
1 modeli kötü diye mi laf yapıyorsunuz onun dışında bir örnek gösteremezsiniz zaten Suprim X seviyesine yaklaşan hangi ekran kartı var ki de laf yapıyorsunuz.
O modeller normal kartlara göre daha çok ısınıyor dostum.
Arkadaşımda 2 adet model var ASUS'un TUF modeli ve Suprim X modeli, ikisi de aynı ekran kartı.
Ama Suprim X modeli 6 derece daha fazla çalışıyor kanıtların olmadan niye böyle iddialarda bulunuyorsun?
Dostum malzeme kalitesi ne alaka? Adam kasanın içine koyacak orada duracak yıllar boyu, hem uranyumdan yapacak halleri yok ya, alan insan soğutmasına bakar.
Hala malzeme kalitesi diyor.
Güzel kardeşim arada FPS farkı olmuyor Max 5 derece fark olur ne anlatıyorsun sen.
Ekran kartını yerden yeremi vuruyorsun ne yapacaksın malzeme kalitesini.
Malzeme kalitesi kötü olan marka direk giremez piyasaya.
Üstteki fotoğrafta gayet belli değerler?
Umarım daha fazla garip garip iddialarda bulunmazsın.
Hala malzeme kalitesi diyor.
Güzel kardeşim arada FPS farkı olmuyor Max 5 derece fark olur ne anlatıyorsun sen.
Ekran kartını yerden yeremi vuruyorsun ne yapacaksın malzeme kalitesini.
Malzeme kalitesi kötü olan marka direk giremez piyasaya.
Forumda çok sıra dışı bireyler mevcut maalesef. Şahsen ben bunların bot olduğunu düşünüyorum, arada sırada ekran kartı mevzusu açıldımı ortalığı karıştırmak için geliyorlar.
Forumda çok sıra dışı bireyler mevcut maalesef. Şahsen ben bunların bot olduğunu düşünüyorum, arada sırada ekran kartı mevzusu açıldımı ortalığı karıştırmak için geliyorlar.