R7 5700X için ekran kartı önerisi

@GhostOps
Ya dostum sen ne zırvalıyorsun? Yalan yanlış bilgi verip, kaynak gösterildiğinde ve tartışmanın bitmesi gerektiği nokta sen gidip yine başka bir şeye sallıyorsun. Ne yapmaya çalıştığın belli değil, AMD ekran kartları nasıl Nvidia'dan daha kötü görüntü sunuyor ya?
Dümdüz fanboysun, önce 3x fan ekran kartı şart diğerleri soğutmuyor diyorsun, sonra 2x ekran kartları f/p açısından alınabilir diyorsun. Bir karar ver.
Birde malzeme kalitesi ne demek? Sen savaşa falan mı gideceksin bu ekran kartı ile?

@berkayrzgr dostum sana şöyle özetleyeyim;
Yayın açıyorsan, YouTube'a içerik üretiyorsan, edit falan yapıyorsan YADA
oynadığın oyunlarda DLSS var, FG var, RT var ve sen bunları kullanmak istiyorsun - 4070Super al.

Yayın, YouTube onlarla işim yok, girdiğim oyundan en iyi performansı alayım, RT açmayacağım diyorsan 7900GRE alabilirsin. DLSS en son FSR'dan daha kaliteli bir görüntü sunuyordu, ancak FSR 3.1 geldi ve onu deneyimlemedim, DLSS ile bir kıyas falan yapamadım o yüzden o konuda bir fikrim yok, ama üzmeyecektir ondan emin olabilirsiniz.

Soğutma olarak bu ekran kartı daha iyidir önerilen Galax ince yapısı var soğutma performansı iyi olmaz.

Arkadaşım ben Galax kullanıyorum 2 fanlı RTX 4070 Super. 1080p oynuyorum artı olarak kasam masamın altında, zor hava alıyor buna rağmen 72 derecelerde "hikayeli oyunlarda". CS2 gibi oyunlarda ortalama 63 derece zaten.

@GhostOps
Ya dostum sen ne zırvalıyorsun? Yalan yanlış bilgi verip, kaynak gösterildiğinde ve tartışmanın bitmesi gerektiği nokta sen gidip yine başka bir şeye sallıyorsun. Ne yapmaya çalıştığın belli değil, AMD ekran kartları nasıl NVIDIA'dan daha kötü görüntü sunuyor ya?
Dümdüz fanboysun, önce 3X fan ekran kartı şart diğerleri soğutmuyor diyorsun, sonra 2X ekran kartları F/P açısından alınabilir diyorsun. Bir karar ver.
Bir de malzeme kalitesi ne demek? Sen savaşa falan mı gideceksin bu ekran kartı ile?

@berkayrzgr dostum sana şöyle özetleyeyim;
Yayın açıyorsan, YouTube'a içerik üretiyorsan, edit falan yapıyorsan ya da.
Oynadığın oyunlarda DLSS var, fg var, RT var ve sen bunları kullanmak istiyorsun - RTX 4070 Super al.

Yayın, YouTube onlarla işim yok, girdiğim oyundan en iyi performansı alayım, RT açmayacağım diyorsan 7900GRE alabilirsin. DLSS en son FSR'dan daha kaliteli bir görüntü sunuyordu, ancak FSR 3.1 geldi ve onu deneyimlemedim, DLSS ile bir kıyas falan yapamadım o yüzden o konuda bir fikrim yok, ama üzmeyecektir ondan emin olabilirsiniz.

Yalan yanlış bilgi kimseye vermedim şahsen 3X ekran kartı soğutma ve performans olarak daha iyidir dedim2X ekran kartları F/P açısından alına bilinir dedim neresi yanlış tarayıcı açıp bakmaktan aciz seniz ben mi yalancı oluyorum.

Adamın 4K monitörü var AMD alın diyorsunuz o daha komik.

Monitör kesinlikle 4K değil, tam 2K da denemez ama 4K değil. Hadi 4K olsa ne olacak AMD 4K açamıyor mu? :D ne olacak 7900GRE 10FPS verip RTX 4070 Super 100FPS mi verecek?

Yalan yanlış bilgi kimseye vermedim şahsen 3X ekran kartı soğutma ve performans olarak daha iyidir dedim2X ekran kartları F/P açısından alına bilinir dedim neresi yanlış tarayıcı açıp bakmaktan aciz seniz ben mi yalancı oluyorum.
UWQHD monitöre 4K diyenler benimle tartışmazsa sevinirim :)

Ryzen 7 5700X.
Lenovo G34 W 30 monitör 3440x1440.
2K da kullanacağım ekran kartı önerisi yapabilir misiniz?

Düşünmeden al.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı