R7 5700X için ekran kartı önerisi

Forumda çok sıra dışı bireyler mevcut maalesef. Şahsen ben bunların bot olduğunu düşünüyorum, arada sırada ekran kartı mevzusu açıldımı ortalığı karıştırmak için geliyorlar.

NVIDIA kullanmama rağmen AMD savunuyorum adam bana kullandığım markayı övüyor.
Şahsen ben bunların ayarlandığını düşünüyorum ara sıra spawn olup geliyorlar.
Geçen 2 yıl ardından foruma girip biri bana cevap vermişti 2 yıl benim mesaj yazmamımı bekledin?

Edit:
Arkadaş şu an tüm mesajlarıma beğenmedim atıyor tam dediğimiz gibi bot galiba bunlar

Her mesajıma haha atıyor bot galiba.

Komik gözüküyorsunuz çünkü, ortaya bir laf atıyorsunuz kanıt sunmuyorsunuz, sağ sola sataşıyorsunuz, ne atacaktım beğen emojisi mi?
Arkadaş size kanıt atıyor siz hala saçmalamaya devam ediyorsunuz, en son bir şey bulamayıp malzeme kalitesi dediniz ya binayı sırtladım.

Komik gözüküyorsunuz çünkü, ortaya bir laf atıyorsunuz kanıt sunmuyorsunuz, sağ sola sataşıyorsunuz, ne atacaktım beğen emojisi mi?

Neyin kanıtını suncam MSI Suprim serisi metalden ibaret malzeme kalitesi üst sınıf bundan dolayı 5 derece fark oluyor ve bu 5 derecenin lafını yapıyorsunuz ayrıca arada 10kdan fazla fark bulunuyor.

@berkayrzgr Galax markası gayet iyi kötü diyen cahiller var hala markayı en iyi sanan cahiller. 2 fanlı bir ekran kartı bile rahatlıkla soğutur bu ekran kartlarını.

@GhostOps bu arkadaş sadece olayları çarpıtıyor kartların hepsi zaten yeterli soğutmaya sahip dostum, hangi markayı alırsan al problem yaşatmayacak zaten.

@berkayrzgr Sizin cebinize en uygun ne ise onu alın. Galax, İnno3D, ASUS, MSI tamamen size kalmış aralarında derece farkı olduğu bir gerçek ancak bu derece farkı ekran kartınıza zaten zarar vermiyor.

Yav AMD ekran kartı ve MSI dışı marka neymiş, alınmaz çöpe gider parası yazılımıda kötü malzeme kaliteside yok! (!)

Off şimdi 5600XT'yi camdan atacağım copmus çünkü.

Malzeme olarak MSI Suprim serisinde plastik yok denecek kadar az olduğu için olabilir mi?

Off altın kaplama görüntü çıkışlarına sahip kutudan LCD ekran ve alüminyum destek aparatiyla çıkan hof 4090 Suprim X de neredeyse yok denecek kadar az plastik olduğu için köşede ağlayacak şimdi. Konuyu daha çok dağıtmaya gerek yok, konu sahibi Gaming OC 4070 Super veya Galax 4070 Super alıp keyfine bakabilir.

27k ya kadar cikabilirim.

27k ya kadar cikabilirim.

Soğutma olarak bu ekran kartı daha iyidir önerilen Galax ince yapısı var soğutma performansı iyi olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…