Çözüldü R7 5700X ile A320M-H anakart uyumlu mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Çözüm

Direkt F56a sürümünü yükleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehbere göre güncelleyebilirsin.

Ama güncellemeden önce mevcut BIOS sürümün kaç onu bir kontrol edip fotoğrafını at BIOS üzerinden.
Uygun link bulup paylaşmanız mümkün mü acaba?
Ve AMD Ryzen 5 5600X işlemci de uyumlu olur sanırım değil mi?

Attığım anakart linki doğru mu önce ona bir cevap verin. Kutu üzerinde tam olarak ne yazıyor varsa fotoğrafını atar mısın? Çünkü farklı revizyonları olabiliyor.

Bir de doğru BIOS sürümünün linkini istiyorsun değil mi?

Evet 5600X de aynı mantık ile çalışır ama 5700X almayacaksanız Ryzen 5600 alın düz X olmayan versiyonunu. +500 TL fark ödemeye değmez 5600X için.

-Dikkatimden kaçmış, anakart linkini görmedim. Kontrol ettim, link doğru.
-Doğru BIOS sürümü tabii ki. En günceli.

Direkt F56a sürümünü yükleyebilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu rehbere göre güncelleyebilirsin.

Ama güncellemeden önce mevcut BIOS sürümün kaç onu bir kontrol edip fotoğrafını at BIOS üzerinden.

Çözüm

Şöyle atayım.

Dosya Ekleri

• unknown_2022.12.22-19.23.png
    209,4 KB · Görüntüleme: 70
Son düzenleyen: Moderatör:
Tamam direkt F56A'ya güncelleyebilirsin ama F54a diye belirtilmiş mevcut BIOS sürümün. Attığım anakart sitesinde böyle bir sürüm yok düz F54 var. Yani anakartın farklı bir revizyon olabilir.

BIOS fotoğrafını at lütfen. Anakartın kutusu varsa kutusunun da at bilgilerinin yazdığı kısmın.

Rev 1.1 yazdığını gördüm ve 1X kısmından F56a ya sorunsuz güncelledim şu anda.

Destekleriniz için çok teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…