R7 5700X - RTX 3060 Ti sistemin Cyberpunk değerleri normal mi?

EgoWaixx

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Ultra DLSS Q ayarlarda Ryzen 7 5700X ve RTX 3060 Ti ile kötü bir performans alıyorum, ekran kartım %100 bile kullanılmıyor.

1722082132325.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, Ultra DLSS Q ayarlarda Ryzen 7 5700X ve RTX 3060 Ti ile kötü bir performans alıyorum, ekran kartım %100 bile kullanılmıyor.

Eki Görüntüle 2265627

Knk oyunu aç arka planda görev yöneticisi açık kaldın orada ekran kartının % de kaç kullanıldığını gösteriyor ona bak geri cevap ver.

Normal knk, bizim internet kafede 3060 ti kullanıyorduk, yüksek ayarlarda ne işlemciyi ne de ekran kartını kullanıyordu, oyunsal bir şey ama korkma normal değerler
Normal değil ekran kartını kullanmıyor işlemciyi kullanıyor aynı zamanda işlemcinin voltajı çok yüksek işlemcinin voltajını düşürmesi lazım yoksa çok ısınır

Normal kanka, bizim internet kafede 3060 Ti kullanıyorduk, yüksek ayarlarda ne işlemciyi ne de ekran kartını kullanıyordu, oyunsal bir şey ama korkma normal değerler.

Anladım hocam ama FPS değerlerim de düşük gibi geldi bana.

Kanka oyunu aç arka planda Görev Yöneticisi açık kaldın orada ekran kartının % de kaç kullanıldığını gösteriyor ona bak geri cevap ver.

Normal değil ekran kartını kullanmıyor işlemciyi kullanıyor aynı zamanda işlemcinin voltajı çok yüksek işlemcinin voltajını düşürmesi lazım yoksa çok ısınır.

Görev yöneticisinde %7 falan gösteriyor orası yanlış.

Bu da video.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı