R7 5700X RTX 3070 sistem önerisi

Bütçe
20.000-25.000

Xerxes12

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, R7 5700X ve RTX 3070'li mümkünse 32 GB RAM'li ve bol depolama alanlı anakartı da üzmeyecek sistem arıyorum. Toplama olur, hazır olur, yardımcı olursanız sevinirim (ekran kartı bilindik ASUS MSI olursa iyi olur veya INNO3D Palit de olabilir)

Son düzenleyen: Moderatör:
3070 8 GB VRAM ile güncel oyunlarda 1080p'de dahi yetersiz kalmaya başladı, yeni bir sistem olarak 3070 toplamanı tavsiye etmem ayrıca AM5 gibi yeni bir platform varken ve işlemci fiyatları arasında dağlar kadar fark yokken Ryzen 5 7600 ve B650 çipsetli bir anakart ile bir sistem toplaman gelecek anlamda faydana olacaktır ekran kartı yönünde de RX6800 XT güzel bir tercih olacaktır piyasa fiyatlarında benzer fiyatlara en önemlisi bir bütçe belirtmen gerek bu şekilde kimse doğru şekilde yardımcı olamaz.

3070 8 GB VRAM ile güncel oyunlarda 1080p'de dahi yetersiz kalmaya başladı, yeni bir sistem olarak 3070 toplamanı tavsiye etmem ayrıca AM5 gibi yeni bir platform varken ve işlemci fiyatları arasında dağlar kadar fark yokken Ryzen 5 7600 ve B650 çipsetli bir anakart ile bir sistem toplaman gelecek anlamda faydana olacaktır ekran kartı yönünde de RX6800 XT güzel bir tercih olacaktır piyasa fiyatlarında benzer fiyatlara en önemlisi bir bütçe belirtmen gerek bu şekilde kimse doğru şekilde yardımcı olamaz.
yukarıda bütçe yazıyor 20-25 bin civarı dostum ama amd ekran kartlarına sıcak bakmıyorum nvidia olması tercihimdir hem oyun hem render adobe uygulamaları kullanacağım

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı