R7 5700X - RTX 4070 Ti sistem alınır mı?

Yuuchi11

Picopat
Daha fazla  
Shinobee High End Gaming PC AMD Ryzen 7 5700X 16 Threads 4.60GHz • Windows 11 • NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti 12 GB • 32 GB 3000 MHz DDR4 • 1000GB M.2 SSD • WLAN • Oyuncu bilgisayar bilgisayarı #7165 https://www.amazon.de/dp/B0BRNPMQD9

PC link şu 4-5 yıl götürür mü bu beni? Bu PC'de Full oyun oynamayı düşünüyorum. Yeni çıkan oyunları Full grafiklerde oynatırı mı? Ya da bu fiyata daha iyi PC önerebilir misiniz? Sizce alınır mı?

Fiyatı nasıldır bilmiyorum ama B450 anakart yakışmamış.

Şuan ve önümüzdeki 2 belki 3 yıl boyunca 2K ultra için yeterli,fakat ondan sonrası için parça değişimi yapmanız gerekecek ve o zaman bu sistem iş görmez,ileriye dönük değil.Bütçe belirtin güzel bir PC toplanır.

Buraya mı sipariş edeceksiniz?

Almanya da yaşıyorum zaten. Fiyatta uygundur
Şuan ve önümüzdeki 2 belki 3 yıl boyunca 2K ultra için yeterli,fakat ondan sonrası için parça değişimi yapmanız gerekecek ve o zaman bu sistem iş görmez,ileriye dönük değil.Bütçe belirtin güzel bir PC toplanır.
Hocam bütcem 1300€ -1500€ rtx li ve oyun için bilgisayar istiyorum.

Fiyatı nasıldır bilmiyorum ama B450 anakart yakışmamış.
Aynen Sorun da zaten o.Ama 4070 ti lı sistemin bu kadar ucuz olmasına çok şaşırdım

Hocam orada fiyatlar buraya göre daha ucuz,kendiniz toplasanız ne kadara gelir şu sistem :
Hocam sistem çok iyi .burda öyle türkiyedeki gibi tanıdığım Pc toplama sistemi yok ha toplasam bile 2500€ falan geliyo.Tanıdığım birkaç site var onlarda bunlar: amazon.de mediamarkt.de dubaroo.de gibi siteler var.

Hocam sistem çok iyi .burda öyle türkiyedeki gibi tanıdığım Pc toplama sistemi yok ha toplasam bile 2500€ falan geliyo.Tanıdığım birkaç site var onlarda bunlar: amazon.de mediamarkt.de dubaroo.de gibi siteler var.
Amazon dan bütçenize göre bir sistem oluşturun kafanızda,bizde öneride bulunalım şunu şu yap,bunu bunla değiştir gibisinden.

Amazon dan bütçenize göre bir sistem oluşturun kafanızda,bizde öneride bulunalım şunu şu yap,bunu bunla değiştir gibisinden.
Tamamdır hocam.Geri dönüş yapacağım

shinobee High End Gaming PC AMD Ryzen 7 5700X 16 Threads 4.60GHz • Windows 11 • Nvidia GeForce RTX3060 12GB • 32 GB 3000 MHz DDR4 • 1000GB M.2 SSD • WLAN • Oyuncu PC Bilgisayar Oyun Bilgisayarı Oyun Hesap Makinesi #7018 https://amzn.eu/d/iO6bksE

Hocam bu sistem de iyi. İstediklerimi karşılarmı?

Tamamdır hocam.Geri dönüş yapacağım

shinobee High End Gaming PC AMD Ryzen 7 5700X 16 Threads 4.60GHz • Windows 11 • Nvidia GeForce RTX3060 12GB • 32 GB 3000 MHz DDR4 • 1000GB M.2 SSD • WLAN • Oyuncu PC Bilgisayar Oyun Bilgisayarı Oyun Hesap Makinesi #7018 https://amzn.eu/d/iO6bksE

Hocam bu sistem de iyi. İstediklerimi karşılarmı?
Kesinlikle karşılamaz,3060 1080P oyunculuk için bir kart fakat yeni çıkan oyunların sistem gereksinimlerine bakılırsa o da artık yeterli kalmayacak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı