R7 5700X - RTX 5060 Ti hazır sistem alınır mı?

yexx

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar ailemi uzun uğraşlar sonucu bilgisayar almaya ikna etmeyi başardım, ancak ailem taksit imkanı olduğu için sadece belirli bir internet sitesinden alabileceğini söylüyor. Kendime bir sistem buldum ancak açıklamada RAM hızı vs. bilgileri yazmıyor. Bu sistemi mi almalıyım yoksa başka kredi kartına taksit yapan daha bilindik bir sayfa var mı?

IMG_3631.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Bir de teşhir ürünmüş. Kazıklamıyorlar bildiğin kazığı... Neyse.
Bütçen ne?

Selamlar ailemi uzun uğraşlar sonucu bilgisayar almaya ikna etmeyi başardım, ancak ailem taksit imkanı olduğu için sadece belirli bir internet sitesinden alabileceğini söylüyor. Kendime bir sistem buldum ancak açıklamada RAM hızı vs. bilgileri yazmıyor. Bu sistemi mi almalıyım yoksa başka kredi kartına taksit yapan daha bilindik bir sayfa var mı?

Eki Görüntüle 2495970
50 bin TL’ye bu sistem gerçekten aşırı derecede kazık… Sinerji ve İncehesap gibi siteler taksit konusunda iyi fırsatlar yapıyor ve bu fiyata 5070 sistem bulursunuz.

Eki Görüntüle 2495970
Alacağınız banka kartı nedir?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı