Hocam ben günlerdir bu firmaların şikayetlerini inceliyorum hepsinde var ama bu düzgün gelen tray işlemcilerin oranları sitelere göre bakarsanız en düşük yani kötüden iyiye doğru magicte, hatta çoğu 2. el denilmiş, sonra elmacık, kötünün iyisi olarak DFS zaten artık normal standartlara gelmiş, belki kötü bile denilmez Amazon üzerinde satıcı puanı yüksek bir yer. Örneğin Amazon'da birçoğunuzun güvendiği İncehesap satıcısının puanı magic ile benzer, örneğin bana da bozuk klavye satıp aylarca uğraştırmışlardı ve tüketici hakem heyeti ile paramı pul olunca alabilmiştim bu satıcıdan.
Benim ekran kartım 4060 olmasa daha yüksek bir kart olsa ben şansımı dener DFS'den Amazon üzerinden bu işlemciyi alırdım. Ama yabancı bir teknolojiyle uğraşan bir YouTuber'ın videosuna göre giriş seviye ekran kartı olanlar için işlemcinin L3 belleğinin fazla olmasının hissedilebilir bir katkısı olmuyormuş. Bu deneyen arkadaşın 4080 Super ekran kartı var ve fark bu videoda %1 ile %20 arasında oyuna göre değişiyor. Kendisi 5700X ile 5700x3D'yi kıyaslamış bu videoda ve söylediği şey giriş seviye ekran kartınız varsa bu fark sizde fark edilmeyecek kadar az olacaktır olmuş. Kısacası ihtiyacınız varsa kabul edilebilir bir riske girip Amazon üzerinden DFS bilgisayarı tercih edebilirsiniz ama ekran kartınız 4060 ve dengi ise 5600'ler 5600X'lerle devam edebilirsiniz.