Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi Galax 4070 Ti Super sg ve AM4 anakartım olduğu için Ryzen 7 5700x3D aldım. Özellıkle ekran kartı kurulumunda sıkıntı yaşar mıyım? Ya da sistemsel olarak bir darboğaz vs?
Monitörüm 2KHiç sorun yaşamazsınız. Umarım işlemciyi yeni, sıfır almamışsınızdır.
çok düşündüm ama satılması ramleri değiştirmesi vs beni yorar diye düşündüm birde çoğu bütçemi ekran kartını ayırmıştım. Ekran kartından kısıp AM5 geçme düşüncesi pek kafama yatmadı1080p de yer yer darbogazlar olabilir. 2K ve 4K da darboğaz olmaz. Keşke anakarti satip AM5 geçseydiniz.
Yani şu an ortalama 13K bandında AM5 sistem bileşenleri alınabiliyor. Bilmiyorum işlemciyi ne kadara aldınız ama anakart ve ramleri satıp am5 daha mantıklı olabilirdi.Monitörüm 2K
indirimdeyken sıfır aldım, ikinci el işlemci ekran kartı vs pek güvenim yok
Merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi Galax 4070 Ti Super sg ve AM4 anakartım olduğu için Ryzen 7 5700x3D aldım. Özellıkle ekran kartı kurulumunda sıkıntı yaşar mıyım? Ya da sistemsel olarak bir darboğaz vs?
Hiç sorun yaşamazsınız. Umarım işlemciyi yeni, sıfır almamışsınızdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.