R7 5700x3D ile CS2 1 el oynandıktan sonra FPS 150'ye düşüyor

erennylmzrr

Centipat
Daha fazla  
İşlemci
amd re
AMD Ryzen 7 5700x3D.
RTX 4060 8 GB.
64 GB DDR4 RAM.
2TB SSD.
850wtt güç kaynağı.
Elimde bulunan sistem bu ve ortalama 400 FPS alıyordum fakat bir süredir FPS bir el attıktan sonra ya da oyunun yarısında FPS 150 cıvarına düşüyor. Sizce sebebi nedir? Isınmadan kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Gayet soguk çalısıyor, sizce sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
CS2 berbat ötesi bir oyun, çoğu kişinin şu anda yaşadığı bir sorun. Her oyun sonrası oyunu açıp kapatmaktan başka pek bir çözüm yok maalesef. Valve bir şey yapmadığı sürece bu sorun devam edecek.

CS2 berbat ötesi bir oyun, çoğu kişinin şu anda yaşadığı bir sorun. Her oyun sonrası oyunu açıp kapatmaktan başka pek bir çözüm yok maalesef. Valve bir şey yapmadığı sürece bu sorun devam edecek.

Normal değil kanka sistemde bir anormallik var 12400F var 150-230 FPS alıyorum ki senin en az 300 stabil oynaman lazım.

Normal değil kanka, sistemde bir anormallik var. 12400F var, 150-230 FPS alıyorum ki senin en az 300 stabil oynaman lazım.

Ben zaten stabil oynuyorum ancak bu oyunun her sistemde olması gerektiği gibi çalıştığı anlamına gelmiyor. Her sistemde farklı şeyler görülebiliyor ve sorunun sebebi hala daha bilinmiyor, Reddit'te bu sorun hakkında fazlaca konu mevcut. 16 Mayıs'ta ki güncellemeden beri de 1-2 oyundan sonra ya da oyun ortasında FPS durduk yere düşüyor, oyunu açıp kapattığınızda düzelebiliyor ama bazen de komple bilgisayarı yeniden başlatmanız gerekebiliyor. Yani konu sahibinin yaşadığı sorunla birebir aynı.

Oyun içi değerleri görmek lazım. Belki sıcaklıktan oluyordur.

Yani kasa daha yeni ve macunda daha yeni üstüne 3 giriş fanı var 2 çıkıs artı kasa içi yukarı havayı yönlendirme için var son olarak da 240 mm Arctic sıvı sogutma var yani soguk kalmaması icin tek neden bilgisayarcının hatası vardır belki diye düşündüm ama emin değilim

Normal değil kanka sistemde bir anormallik var 12400F var 150-230 FPS alıyorum ki senin en az 300 stabil oynaman lazım.

Evet sorunda o zaten ama neden boyle cozemedim

Oyun içi değerleri görmek lazım. Belki sıcaklıktan oluyordur.

MSI Afterburner ile sıcaklık kontrol ettiğimde ortalama 50 60 derece gosteriyor yani gayet soğuk ve stabil ornek olarak simdi oyundan cıktım ortalama 400 FPS aldım neden oyle oldu anlamadım o FPS düsüsü normal değildi cunku sisteme göre

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı