R7 5700x3D RTX4070 Super sistem için monitör önerisi

zZord

Kilopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Msi b550 Gaming Plus
Ryzen 7 5700x3D
Pny rtx 4070 SUPER
XPG DDR4 3200mhz
1024GB SSD
FSP 650 watt 80 plus bronze
Meslek
Orman ürünleri pazarlama müdürü
Merhaba R7 5700x3D RTX 4070 Super'li bir sistemim var sizden aşağıdaki monitörlerden birini önermenizi istiyorum FPS benim için önemli ve rekabetçi oyunlarda avantaj sağlasın istiyorum.

1440p seçenek 1

1080p 310hz seçenek 2

1440p seçenek 3

3. seçeneğin teknik özelliklerinin daha iyi olduğunu biliyorum ama ilk 2 seçeneğimde mağazan teslim alma şansım var 3. seçenekte herhangi bir sorunla karşılaşırsam iade süreciyle uğraşmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Bence öncelikle hangi çözünürlük olacağını belirlemelisin.
2k uzun vadede sisteme takviye yapmanı gerektirebilir. Tabi yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynayacaksan böyle. Sadece rekabetçi FPS oyunları oynayacaksan 2. seçeneği al.
2k yı seçmek istiyorsan 3. seçenek daha uygun gözüktü bana.

Fps oyunu oynayacaksan bu fiyata 360 hz alınır. monitör tavsiyem buna bakabilirsiniz.

Bence öncelikle hangi çözünürlük olacağını belirlemelisin.
2k uzun vadede sisteme takviye yapmanı gerektirebilir. Tabi yüksek grafikli hikayeli oyunlar oynayacaksan böyle. Sadece rekabetçi FPS oyunları oynayacaksan 2. seçeneği al.
2k yı seçmek istiyorsan 3. seçenek daha uygun gözüktü bana.
4070S var. Bence takviye gerektirmez.

4070S var. Bence takviye gerektirmez.
Bu tarz yüksek bütçeli bir sistemde benim beklentim ultra ayarlarda en az 85-90 FPS alabilmek olur. İşin içine 2k da girince uzun vadede yüksek grafikli oyunlarda bu FPS değerlerine ulaşmak zor olabilir. Fakat yine de 50-60 FPS lerde akıcı oynamak için yeterli sayılır aslında. Haksız değilsin ama beni uzun vadede tatmin etmezdi muhtemelen. Arkadaşın net beklentisine bağlı biraz.

Bu tarz yüksek bütçeli bir sistemde benim beklentim ultra ayarlarda en az 85-90 FPS alabilmek olur. İşin içine 2k da girince uzun vadede yüksek grafikli oyunlarda bu FPS değerlerine ulaşmak zor olabilir. Fakat yine de 50-60 FPS lerde akıcı oynamak için yeterli sayılır aslında. Haksız değilsin ama beni uzun vadede tatmin etmezdi muhtemelen. Arkadaşın net beklentisine bağlı biraz.
Hocam 2K dan ve 4070S den bahsediyoruz. O kart 2K yı ekmek arası yer. :) Ama 200 fps ler vermeyeceği için bu sebeple 2K düşük hz olan monitörü önerdim. Zaten 5 sene bile götürse yeterli bence.

Bu arkadaşın attığı Dell model monitör nasıl arkadaşıma aldırttıydım güzel demişti amacım 9-15k bütçeyle en iyi monitörü almak 1080p hala sırıtmıyor illa 2K derdinde değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı