R7 5800 ile BIOSTAR B550gtq uyumlu mu?

Yasin3402

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, ben 4060 Ti ( MSI Ventus 16 GB)lı sistem toplayacagım. İşlemcisi Ryzen 5 5600 fakat onu özelleştirmede R7 5800 yapınca sistemin anakartı değişiyor BIOSTAR B550MH olan anakart otomatik olarak BIOSTAR B550gtq oluyor. Bu sizce bir sorun yaratır mı sistemde veya uyumsuzluk olur mu? Herhangi bir şey olur mu yoksa işlemciyi değiştirmemeli miyim?

Uyumsuzluk olsa zaten orda çıkmaz hocam merak etmeyin. Bu arada bütçe nedir? Belki başka sistemlerde bakabiliriz. Zaten R7'ye ihtiyacınız yok 4060 ti için. Bu kadar para vermişken 7500f almaya çalışmak daha mantıklı.

Uyumsuzluk olsa zaten orda çıkmaz hocam merak etmeyin. Bu arada bütçe nedir? Belki başka sistemlerde bakabiliriz. Zaten R7'ye ihtiyacınız yok 4060 ti için. Bu kadar para vermişken 7500f almaya çalışmak daha mantıklı.

Sistem bu hocam. ekran kartını dediğim model yapmak istiyorum. işlemci ve anakart konusunda uyumsuzluk olmaz dediniz peki R7 5800 yapınca anakart zorlanır mı? Veya işlemciyi değiştirmeye gerek var mıdır sizce bu arada bütçe en fazla 35k .

Sistem bu hocam. ekran kartını dediğim model yapmak istiyorum. işlemci ve anakart konusunda uyumsuzluk olmaz dediniz peki R7 5800 yapınca anakart zorlanır mı? Veya işlemciyi değiştirmeye gerek var mıdır sizce bu arada bütçe en fazla 35k .
Hocam 7500f olarak şu sistem var ama 4060 sabit maalesef.

İşlemcinin zorlanacağını düşünmüyorum sonuçta b serisi bir anakart.
@Prime777 hocam ne dersiniz?

Hocam 7500f olarak şu sistem var ama 4060 sabit maalesef.

İşlemcinin zorlanacağını düşünmüyorum sonuçta b serisi bir anakart.
@Prime777 hocam ne dersiniz?
Güzel sistem hocam fakat ti olsa daha güzel olurmuş. Bende öyle düşündüm ama bazı arkadaşların sonuçta işlemci çok yüksek olduğu için anakartın zorlanacağı yorumlarını gördüm bende içimden sadece ekran kartını mı özelleştirsem dedim siz ne dersiniz benim yerimde olsanız attığım sistemde işlemciyi değişir miydiniz ? cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.

Güzel sistem hocam fakat ti olsa daha güzel olurmuş. Bende öyle düşündüm ama bazı arkadaşların sonuçta işlemci çok yüksek olduğu için anakartın zorlanacağı yorumlarını gördüm bende içimden sadece ekran kartını mı özelleştirsem dedim siz ne dersiniz benim yerimde olsanız attığım sistemde işlemciyi değişir miydiniz ? cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.
Rica ederim hocam. Yeni attıklarıma bakabilirsiniz. Yarın daha çok etkileşim alırsınız büyük ihtimal, başka fikirlerde belirtilsin. Almışken olabilecek en iyisi olsun.

Güzel sistem hocam fakat Ti olsa daha güzel olurmuş. Bende öyle düşündüm ama bazı arkadaşların sonuçta işlemci çok yüksek olduğu için anakartın zorlanacağı yorumlarını gördüm bende içimden sadece ekran kartını mı özelleştirsem dedim siz ne dersiniz benim yerimde olsanız attığım sistemde işlemciyi değişir miydiniz? Cevaplarınız için teşekkür ederim hocam.

Attığın sisteme bakma. 4060 Ti olmamalı. İsterse 20 GB olsun.

Rica ederim hocam. Yeni attıklarıma bakabilirsiniz. Yarın daha çok etkileşim alırsınız büyük ihtimal, başka fikirlerde belirtilsin. Almışken olabilecek en iyisi olsun.
Hocam game garaj dan sistemi aldım ben . 4060ti msı modeli ( özelleştirme yaparak ) fakat sitenin ana sayfasından aldığım yani sistemde gelecek olan ekran kartını yazınca çıkmıyor .sizce nedeni nedir ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı