R7 5800X için raijintek EOS 360 alınır mı?

LosW1ath

Hectopat
5800X için raijintek EOS 360 düşünüyorum. Sizce iyi midir?
SilverStone PF240 ARGB sıvı soğutma düşünüyordum ama 100 lira fark var.
Kasam: Cooler Master Masterbox TD500.
EOS 360 sığar mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok sefer Raijintek düşündüm ama inan hiç güven vermedi. Görüntü olarak güzel ama pompası radyatörde olan modeller güven vermiyor bana. Pompa sesi konusunda zamanla ne yaşarsınız bilemem. Fanları da kağıt üzerinde belirtilen değerleriyle fena görünmüyor. Pompa kafasın hoş ama gerçekten.

Ben bu Corsair modelinin 240mm olan versiyonunu kullanıyorum. 5600X'i OC'liyken gayet iyi idare ediyor. Bir düşün derim. Taze yeni bir model zaten. Yeni fan yapısı ile 1500 RPM olmasına rağmen radyatör serinletmede çok etkili. Pompasının görselliği de cabası. 3000 RPM gibi yüksek devirli ve sessiz bir pompası var.

Raijintek mi Corsair mi daha güvenilir diye kendine de sorduğunda yanıt çok net olacaktır.

20220507_221316.jpg

Çok sefer Raijintek düşündüm ama inan hiç güven vermedi. Görüntü olarak güzel ama pompası radyatörde olan modeller güven vermiyor bana. Pompa sesi konusunda zamanla ne yaşarsınız bilemem. Fanları da kağıt üzerinde belirtilen değerleriyle fena görünmüyor. Pompa kafasın hoş ama gerçekten.

Ben bu Corsair modelinin 240mm olan versiyonunu kullanıyorum. 5600X'i OC'liyken gayet iyi idare ediyor. Bir düşün derim. Taze yeni bir model zaten. Yeni fan yapısı ile 1500 RPM olmasına rağmen radyatör serinletmede çok etkili. Pompasının görselliği de cabası. 3000 RPM gibi yüksek devirli ve sessiz bir pompası var.

Raijintek mi Corsair mi daha güvenilir diye kendine de sorduğunda yanıt çok net olacaktır.

Eki Görüntüle 1404822
Çok teşekkür ederim.

360mm Radyatör bence alınır 5800X çok ısınan bir model ama bu sıvı soğutma alınmaz...

Bu marka yerine
Corsair
Cooler Master
Arctic
Gibi markalara yönelmeniz daha iyi olur...

Gerçi konu açılalı yıllar olmuş ama neyse...

360mm radyatör bence alınır 5800X çok ısınan bir model ama bu sıvı soğutma alınmaz...

Bu marka yerine.
Corsair.
Cooler Master.
Arctic.

Gerçi konu açılalı yıllar olmuş ama neyse...

Nasıl yıllar olmuş öğlen açtım daha konuyu :)
EOS 360'dan çok şikayet edenleri gördüğüm için vazgeçtim.
SilverStone PF240 düşünüyorum ama 5800x'i soğutur mu?
Overclock hiç yapıyorum. Ama polygonu yüksek sahnelerde yüksek kaliteli renderler alıyorum.
Sizce yeterli mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
360mm Radyatör bence alınır 5800X çok ısınan bir model ama bu sıvı soğutma alınmaz...

Bu marka yerine
Corsair
Cooler Master
Arctic

Nasıl yıllar olmuş öğlen açtım daha konuyu :)
EOS 360'dan çok şikayet edenleri gördüğüm için vazgeçtim.
SilverStone PF240 düşünüyorum ama 5800X'i soğutur mu?
Overclock hiç yapıyorum. Ama polygonu yüksek sahnelerde yüksek kaliteli renderler alıyorum.
Sizce yeterli mi?

Ben tam bilmiyorum değerleri falan iyi bir araştırma yapman gerek ama 5800X 5600'e göre inanılmaz ısınıyor bence yetmez 280 veya 360mm şart...

Technopat Haberler

Geri
Yukarı