R7 5800X için soğutma tavsiyesi

@Lory7 hocam bu arada hangi işlemciyi alırsam alayım hiçbir şekilde overclock yapmayı düşünmüyorum. Sizce buna rağmen AMD işlemci - sıvı soğutma almak mantıklı mı?

@Lory7 hocam bu arada hangi işlemciyi alırsam alayım hiçbir şekilde overclock yapmayı düşünmüyorum. Sizce buna rağmen AMD işlemci - sıvı soğutma almak mantıklı mı?

Bir soğutucu şart o işlemciye ama sıvı olmak zorunda değil kule tipide olabilir ancak vatan da kule tipi düzgün soğutucu göremedim.

Hocam vatandaki fiyatların fırlaması sebebi ile internetten alıp evde kendim toplamaya karar verdim.

Vatan da fiyatlar zaten kötüydü doğru karar vermişsiniz yeni konu açarsanız daha çok yardımcı olabilirler.

Hocam benim için pek sorun değildi fakat fiyat bir gecede 2K arttığı için vazgeçtim. Soğutucudan önce işlemciye hala tam karar verememiş durumdayım. Onun için konu açtım ve 2 kere öne çıkardım fakat hala bir cevap gelmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…