@NAVEAX ikisi de 8 Core 16 thread ve halen daha çekirdek sayısı farklı diye diretiyorsun. 5800X gibi dünyanın en kötü (fiyat performans) işlemcisini sıcaklıklığının fazla olmasını öven tek insan olabilirsin.
Aynı çekirdeğe sahip işlemcilere farklı çekirdek diyen biriyle tartışıyorum şu an şaka gibi.
Eki Görüntüle 2591144
Görmedim sanırım ben bunu?Çekirdek farkından ve Core farkından bahsetmiyorum bile.
Görmedim sanırım ben bunu?
Uydurmuyorum, yazdıkların ortada. X3D var desen tamam diyeceğim core ve thread farkı diyorsun. Gerçekten iyi değilsin.Çekirdek sayısı farklı demedim nereden uyduruyorsun acaba? X3D çekirdek yapısı farklı diyorum sayımı dedim dalgamı geçiyorsun? Acaba ve ayrıca ısınıdığını söylüyorum kanıtlanmış bir şeyi söylüyorum?
Uydurmuyorum, yazdıkların ortada. X3D var desen tamam diyeceğim Core ve thread farkı diyorsun. Gerçekten iyi değilsin.
Önce oyun testi atıp sonra render testi atarsan oyun odaklı bir işlemci tabii ki de daha az ısınır dostum. Sözlerini takip ederek hareket edebilirsin sanki?
Sabahtan beri direttiğin nedir öyleyse? İkisinin klasmanı bile farklı. En azından çekirdek sayılarını biliyorum işlemcilerin.Evet takip ederek hareket ediyorum.