R7 5800X İtopya'da 4.999TL!

Merhaba arkadaşlar, İtopya kampanya kapsamında R7 5800X işlemciyi 4.999TL'den satıyor. Ucuz denemez tabii ki fakat genel piyasaya göre neredeyse 1.000TL indirim var. Hatta 1.300 TL bile denebilir. Bilindik firmalar 6.300 TL gibi fiyatlara satıyor bu işlemciyi. Döviz kuru tekrardan artışa geçti. Bu fiyattan almak için son şansınız olabilir. Haber vereyim dedim. R5 5600X kullanıyorum ve fiyatı görünce dayanamadım 5800X aldım. Aranızda kampanyayı değerlendirmek isteyenler olabilir.

Herkesin yeni yılı güzel geçer umarım

Hayırlı olsun.

İfadeler: WTC
Hayırlı olsun.
Teşekkür ederim.
Link de bıraksaydınız keşke.
Hala sizin gibi link bırakmayı öğrenemedim yıllardır. Normal köprülü bağlantı koymakta istemedim @talhamucurlu arkadaşımız bırakmış. Onun gibi nasıl link yapıştırabilirim söylerseniz bir dahaki sefere bırakırım
Zamanında 5900X’i 5000 liraya almıştım.
Maalesef kötü zamanlar. Ben de RTX 3080'i İtopya'dan 8.000 TL'ye almıştım. Şimdi ise 30.000 TL üzerinde fiyatı :/
Silikon kalitesi kötü demek ki...
Öyle olacağını sanmıyorum. Silikon şans işi. Açıp hepsini test edip, silikonların kötü olduğunu tahmin ederek ucuza satmazlar. Kapalı ürün bunlar Ve kampanya dahilinde 50 adetten fazla stok sunmuşlar.

@WTC URL'yi kopyalayıp direkt yapıştırdığınızda oluyor. Sizin dediğiniz metin üstüne link koymak ise metni seçip CTRL+K yaptığınız zaman bağlantı ekle geliyor.
Bu kadar kolay olduğunu bilseydim keşke. Direkt düz linki yapıştırır sanıyordum. Hep metin üstüne link koyarak paylaşıyordum. Deneme amaçlı aşağıya paylaşıyorum şimdi Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…