Ortalama FPS’de çok fark olmasa da %1 ve %0.1 FPS değerlerini yükselteceğini düşünüyorum. Özellikle Warzone ve BF gibi online oyunlarda fark olacaktır. Özellikle BF 2042 Oynarken 128 kişilik şunucularda işlemci kullanımı %80’lere ulaşabiliyor ve drop yiyorum. Tabi oyunun optimizasyonu da sıkıntılı ama 5800X bu konuda sistemi rahatlatacaktır diye düşünüyorum o yüzden sipariş geçtim.
Dolar artmaya devam ederse kısa sürede 5600X, 5000 lira civarına gelecek o yüzden @WTC dediğiniz gibi yatırım olarak da mantıklı geldi. Ocak ayının sonlarına doğru beklerseniz 5600X ikinci elde iyi fiyata gidebilir.
İtopya daha önce siparişimi 10 günde kargoya vermemişti ve siparişi iptal etmiştim umarım yine aynısını yapmazlar.
Dolar artmaya devam ederse kısa sürede 5600X, 5000 lira civarına gelecek o yüzden @WTC dediğiniz gibi yatırım olarak da mantıklı geldi. Ocak ayının sonlarına doğru beklerseniz 5600X ikinci elde iyi fiyata gidebilir.
İtopya daha önce siparişimi 10 günde kargoya vermemişti ve siparişi iptal etmiştim umarım yine aynısını yapmazlar.