R7 5800X İtopya'da 4.999TL!

Bildirimlerin arasında farketmemişim sanırım hocam. İşlemci hala elimde duruyor bir süre elimde tutmayı düşünüyordum almayı mı düşünürdün?
3600'üme alıcı çıkınca 5600X almayı düşünüyorum hocam. Kaç gündür 5600X görüyordum tam alacağım işlemci yok. Bende size sorayım dedim. Ya sizden ya da İtopya'dan almayı düşünüyorum.

Sıcaklık sorunlarından dolayı 5600X’e geri dönmeyi düşünüyorum hocam en azından yeni bir soğutucu alana kadar. O yüzden kısa vadede satmayı düşünmüyordum. İtopyadaki fiyatına baktım piyasaya göre epey uygun sayılır. Yerinde olsam borç harç bir şekilde alır kenara koyardım. 3600 Mutlaka satılır ama 5600X’i bu fiyatlara bir daha bulamayabilirsin.

Bir ara bende 5800X düşünmüştüm ama sıcaklıklar gerçekten çok yüksek. 360MM soğutucu masrafını göze alamam yani. En iyisi İtopya'dan 5600X alayım.

Bir ara bende 5800X düşünmüştüm ama sıcaklıklar gerçekten çok yüksek. 360MM soğutucu masrafını göze alamam yani. En iyisi İtopya'dan 5600X alayım.
Hocam sıcaklık sorunu var diyorum ama yanlış yönlendirmek gibi olmasın. 5800X düşünüyorsanız kendiniz de ufak bir araştırma yapın bu konuda. Oyun oynarken 90 derece olmaya başladı. Hadi sıcaklığı geçtim soğutucu fanları sıcaklığı sabit tutabilmek için yüksek devirde çalışıyor sanki evin içinden helikopter kalkıyormuş gibi bir ses var. İyice sinir bozmaya başladı. Benim soğutucu mu bozuk yoksa işlemci mi çok ısınıyor anlamıyorum.

Soğutucu sorunu var büyük ihtimal. 70 dereceyi geçmiyor bende. Kampanya stokları bitti maalesef 5800X için. 7.000TL oldu.

Hocam zaten 5800X'in indirimi bitmişti ki zaten almayacaktım. İtopya'dan 5600X aldım geçtim. Amacımın sadece oyun olduğunu düşünürsek 5800X alıp hem de soğutucuya masraf yapmam gereksiz olurdu. 5800X ne kadar iyide olsa ısınma konusunda İntel'e taş çıkarıyor maşallah

Soğutucu sorunu var büyük ihtimal. 70 dereceyi geçmiyor bende. Kampanya stokları bitti maalesef 5800X için. 7.000TL oldu.
Aklıma termal macun geliyor hocam. Alalı baya olmuştu belki özelliğini kaybetmiştir veya sahte olabilir. Sizin soğutucu 360'lıktı. 240'lıkla da en azından 80 dereceyi geçmemesi lazım ama Cinebench multi core testi açtığım zaman ilk 20 saniyede 95 derece oluyor kapatıyorum.

Sorma hocam biraz araştırınca 5800X için 5950X ve 5900X'den daha fazla ısınıyor diye yorumlar gördüm. Başımıza aldık belayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…