Hayır, PSU'yu ve ekran kartını başka sisteme takıp test etmedim, öyle bir imkanım yoktu. Yerel bir tamirciye bilgisayarı verip ekran kartı ve PSU'yu test etmesini istedim, bu iki parçadan şüphelendiğimi ilettim. Sorunu anlattım. Ekran kartını tüm zorlayıcı testlere soktuğunu söyledi, soğutması ve durumunun da gayet iyi olduğunu söyledi. O yüksek sıcaklık değerlerinin sebebi, maksimum stres testi sebebi ile yaklaşık 55 dakikalık bir test ısısı. Güç kaynağında da sorun olmadığını söyledi, nasıl anladığını sorduğumda, maksimum güç tüketiminde çalıştırdığını bir sorun görmediğini söyledi. Kısacası sorunu çözemedi, geriye iki parça kalıyor, anakart ve işlemci. Kendi tahminine göre işlemcide sorun var dedi, ikisini de garantiye yollamamı önerdi. Açıkçası pek bir şey yapmadı. Elinde yedek işlemci de yokmuş düşün artık bilgisayar tamircisini, ve ben Google yorumlar üzerine gittim bu yere, o kadar çok olumlu yorum var ki, ölüyü diriltti falan diyenler şaka gibi. İşlemci kısmına gelince tarattığı programdan bana hata günlüklerini gösterdi ve işlemci kanadında hata mesajları mevcuttu.