Hata sebebi NTFS.sys. Yani NTFS dosya sistem kontrol dosyası çökmüş. Disk arızası demektir.
HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. Ama tüm disklere istiyorum.
Ve ağ sürücülerinizi güncelleyin.
Anakartı yazmışsınız ama yine de teyit için soracağım. Sormamın nedeni yanlış mı doğru mu diye dosyaları incelediğimi netleştirmek.
MAG X570 TOMAHAWK WIFI mı kullanıyorsunuz?
Hata sebebi NTFS.sys. Yani NTFS dosya sistem kontrol dosyası çökmüş. Disk arızası demektir.
HD Tune Pro ile "Quick Scan" kapalı şekilde "Error Scan" yapın. Ama tüm disklere istiyorum.
Anakartı yazmışsınız ama yine de teyit için soracağım. Sormamın nedeni yanlış mı doğru mu diye dosyaları incelediğimi netleştirmek.
HDD birisi anca bitti diğerine geçtim şimdi. O da temiz çıkacağı için diğer testi bitenleri atmak istedim. Ağ sürücülerim güncel aygıt yöneticisinden tek tek kontrol ettim windows update dahil.
Diğer HDD de bitti sonunda. @KojiroHyuga04
Tekrar sistem boştayken mavi ekran yedim. Yeni dump burada. @tristessehivernale
24 saatin ardından tek bir mavi ekran bile yemedim. Sorun çözüldü olarak konuyu kapatıyorum. Aksi bir durum yaşanırsa mavi ekran tekrar yersem konuyu hortlatırım. @tristessehivernale Nokta atışı yapmak bu olsa gerek. Değerli vaktiğini ayırdığın için tekrardan çok teşekkür ederim.