Sadece oyun oynayacaksanız aradaki fark fazla, sistemde darboğaz olmaz.Hocam böyle 17 bin harika değil mi 5600 ile ne fark olur ki bu da iş görür sanki ya ben darboğaz olmasın diye 5800x alacaktım
Sadece oyun oynayacaksanız aradaki fark fazla, sistemde darboğaz olmaz.Hocam böyle 17 bin harika değil mi 5600 ile ne fark olur ki bu da iş görür sanki ya ben darboğaz olmasın diye 5800x alacaktım
Anladım. Peki son kez işlemciyi değiştirmeli miyim 4000 lira fiyat farki var arada 5600 uygun mudur
Not: işlemci değişse geleceğe doğru olabilir.![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
SSD'yi Kingston 1TB NV2 yapın.
Eğer Wi-Fi ve Bluetoothlu anakart istiyorsanız anakartı ASUS PRIME B550M-A (WI-FI) yapın.
Bundan sonrasını işlemciyi değiştirerek alabilirsiniz ama zorunlu değil her türlü güçlü bir sistem, sadece SSD'yi dediğim şekilde yapsanız bile çok iyi sistem olur.
Konu sahibinin topladığı sisteme 25.000 TL verilmez. Daha iyisi indirimli fiyata varken saçmalık olur.Mükemmel sistem olmuş. Kasa için SSD'yi 250 GB'a düşürün. Üstüne birazcık şunu koyun ve şunu alın:
Hocam mantis sistem daha iyi sanki.Mükemmel sistem olmuş. Kasa için SSD'yi 250 GB'a düşürün. Üstüne birazcık şunu koyun ve şunu alın:
Bu şekilde yapmanız çok daha iyi olur. @darkknightgamer![]()
MANTIS-6800 / AMD Ryzen 5 5600 / ASUS Radeon ROG RX 6800 GAMING OC 16GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar - Gaming.Gen.TR
MANTIS-6800 oyuncu bilgisayarı ASUS RX 6800 ekran kartı ile üst seviye oyun deneyimini en uygun fiyat ile sunmak için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
SSD'yi Kingston 1TB NV2 yapın.
Eğer Wi-Fi ve Bluetoothlu anakart istiyorsanız anakartı ASUS PRIME B550M-A (WI-FI) yapın.
Bundan sonrasını işlemciyi değiştirerek alabilirsiniz ama zorunlu değil her türlü güçlü bir sistem, sadece SSD'yi dediğim şekilde yapsanız bile çok iyi sistem olur. Ryzen 5 5600, darboğaz yapmayacaktır çünkü i5-12400F'e eşit bir işlemci.
Hocam işlemci zaten güçlü bi işlemci ama almışken daha da iyi alsın bence arkadaş.Bu şekilde yapmanız çok daha iyi olur. @darkknightgamer
Tekrar okuyun alıntıladığınız mesajı, değiştirdim.Hocam işlemci zaten güçlü bi işlemci ama almışken daha da iyi alsın bence arkadaş.
Baktım aynı hala.(düzenlemişsiniz şimdi geldi)Tekrar okuyun alıntıladığınız mesajı, değiştirdim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.