R7 5800X sistem Tırr sesi ile takıldı ve mavi ekran verdi

carnaac77

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1osqVvdu-17aBqVa6uJFUtzA1Inb2ewE_/view?usp=sharing
RAM
32
SSD veya HDD modeli
ADATA SX8100NP
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Asus Gaming G
İşlemci
5800X
Arada sırada yapıyordu, genelde Vanguard Bluetooth ve SteelSeries gibi uygulamalardan kaynaklandiği tespit edilmişti. Şu an hiçbiri yok ve tekrar durduk yere siyah ekran ve tırr sesi ile reset gerektiren sorun yaşadım. Minidump dosyasını paylaştım, inceleyip döner misiniz?
@Jellyel7

Arada sırada yapıyordu, genelde Vanguard Bluetooth ve SteelSeries gibi uygulamalardan kaynaklandiği tespit edilmişti. Şu an hiçbiri yok ve tekrar durduk yere siyah ekran ve tırr sesi ile reset gerektiren sorun yaşadım. Minidump dosyasını paylaştım, inceleyip döner misiniz?
@Jellyel7

Sorunun neden kaynaklandığını anladığım kadarıyla anlatacağım, 1. seçenek olarak Vanguard gibi bir hile öngörme-engelleme programı varsa kaldır ve yeniden yükleyip restart at sorun devam ederse dediklerimi uygula. 2.seçenek olarak klavye ve mouse hariç ne varsa çıkart ve antivirüs uygulaman varsa kapat sorun devam ediyor mu bak kulaklığın Bluetooth ile bağlı ise bağlamadan girmeyi dene ve anakart modelini daha düzgün bir şekilde model belirterek yaz. 3.seçenek ise USB Driver'ini güncellemen gerek USB kontrolcünde problem var güncellemeleri yap.

O zaman burdan amd auto detect yazılımını indir ve tümünü kur.

1723686428392.png

Böyle sorunla karşılaşıyorum.

O zaman burdan amd auto detect yazılımını indir ve tümünü kur.

Ne yapacağım şimdi var mı bir önerin?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı