R7 5800X sistem Tırr sesi ile takıldı ve mavi ekran verdi

carnaac77

Kilopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1osqVvdu-17aBqVa6uJFUtzA1Inb2ewE_/view?usp=sharing
RAM
32
SSD veya HDD modeli
ADATA SX8100NP
Ekran kartı
RTX 3070
Anakart
Asus Gaming G
İşlemci
5800X
Arada sırada yapıyordu, genelde Vanguard Bluetooth ve SteelSeries gibi uygulamalardan kaynaklandiği tespit edilmişti. Şu an hiçbiri yok ve tekrar durduk yere siyah ekran ve tırr sesi ile reset gerektiren sorun yaşadım. Minidump dosyasını paylaştım, inceleyip döner misiniz?
@Jellyel7

Heh şimdi düzeldi. İndiriyor.

Dostum bir de bende Apex Pro klavye vardı bir ara SteelSeries'de yapıyor demiştik sanki portlardanda sorun olabilir diyor Riot Games onunlada iletişime geçtim benim klavye Apex Pro 2 USB girişi var birisi klavyeyi aktif etme 2. ise klavyedeki USB portunu kullanmak için şu an onu devre dışı bıraktım.

Tamamdır diğer dediklerimi yaptın mı?
İndirdim ne yapacağım şimdi bu MSI burner gibi bir şey.

Tamamdır diğer dediklerimi yaptın mı?

Diğer dediklerin neydi?

Son düzenleme:
Dostum bir de bende Apex Pro klavye vardı bir ara SteelSeries'de yapıyor demiştik sanki portlardanda sorun olabilir diyor Riot Games onunlada iletişime geçtim benim klavye Apex Pro 2 USB girişi var birisi klavyeyi aktif etme 2. ise klavyedeki USB portunu kullanmak için şu an onu devre dışı bıraktım.

İndirdim ne yapacağım şimdi bu MSI burner gibi bir şey.

Diğer dediklerin neydi?
BattlEye ve Malwarebytes kaldır. Demiştim

Bence sen tertemiz bir format at. Malwarebytes ve BattlEye ikisinin de kalıntıları kalmış. Onları silmek işkence olur.

Nereden gördün ki ve nasıl temizleyebilirim varsa taktik önerir misin Revo ile sildim aslında kalıntı kalması imkansız belki de farkında olmadığım bir uygulama BattlEye'yi kullanıyor bilmiyorum ama Malwarebytes'in olması imkansız ya.

Nereden gördün ki ve nasıl temizleyebilirim varsa taktik önerir misin Revo ile sildim aslında kalıntı kalması imkansız belki de farkında olmadığım bir uygulama BattlEye'yi kullanıyor bilmiyorum ama Malwarebytes'in olması imkansız ya.
Onları silmek dediğim gibi işkence. Temiz kurulum yap ve bir şey yükleme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı