Genelikle ASUS marka topluyorum, anakart, ASUS B550 F Gaming ROG STRIX aldim, ekran kartını da ASUS marka almak istiyorum.
Yaani ASUS Dual serisi var hep diğerleri pahalı bunlar daha iyidir aslında.
Genelikle ASUS marka topluyorum, anakart, ASUS B550 F Gaming ROG STRIX aldim, ekran kartını da ASUS marka almak istiyorum.
https://www.akakce.com/ekran-karti/...20g-256-bit-gddr6-16-gb-fiyati,631319167.html
Sırf ASUS almak için performanstan düşürmeyin derim.
Sapphire markası gayet kalitelidir, ayrıca Dual serisinin soğutmasından da iyi olacağını düşünüyorum. Ha Sapphire ha ASUS pek bir şey fark etmeyecektir.
25 bin tl ekran kartina ayirdim
Doğrudur hocam fakat powercolor sonuçta diye bir önyargı var.Bende 1 2 derece içinde sapphire tercih ederdim.Hocam hellhound serisi soğutmada daha iyi diyorlar Pulse yerine tercih edilmeli bence![]()
Doğrudur hocam fakat PowerColor sonuçta diye bir ön yargı var. Bende 1 2 derece içinde Sapphire tercih ederdim.
Aslinda gözümde rtx 4070 super vardi ,biraz pahali oldugu icin ayirdigim bütcem yetmiyor ,rx 7700xt ekran kartini önerirmisiniz bu islemciye.![]()
Asus RTX 4070 TUF-RTX4070-O12G-GAMING 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus RTX 4070 TUF-RTX4070-O12G-GAMING 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus RTX 4070 TUF-RTX4070-O12G-GAMING 192 Bit GDDR6X 12 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 25.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bütçeyi Biraz daha arttırarak tercih edebilirsiniz.
Aslinda gözümde RTX 4070 Super vardi, biraz pahali oldugu icin ayirdigim bütçem yetmiyor, RX 7700XT ekran kartini önerir misiniz bu islemciye.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.