R7 5800X ve RTX 3070 sistem nasıl?

@RPM

Aynı fiyatta değil onlar.


Arada 400 TL oynayacak ve 150W düşülüp ışıklandırma falan gelecek. Kaldı ki Corsair 4000D'de bunu gösterebileceğiniz PSU cover bölümü yok. Manasız olur yani.
 
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Anladığım kadarı ile sistemi beğendiniz benim de içime sindi sadece ekran kartını sona bırakıp fiyatların düşmesini ve stok gelmesini bekleyeceğim 3080 alacağım. RAM konusunda da şu an Vengeance önermemişsiniz bu yüzden seçimimi dominatorden yana kullanacağım. Sistemi bitirince genel bir incelemesini yaparım. Intel 11. nesil bekle demişsiniz fakat pek Intel düşünmüyorum yine de değerlendireceğim. Eklemek istediğiniz bir şey var ise yeni önerileri değerlendirim. Sadece son bir şey soracağım sizce ROG B550-E mi ROG X570-E mi tercih etmeliyim? Aradaki fiyat farkına değer mi?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı