R7 5800x3D 1050 Ti sistem nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

ManchesterCity

Hectopat
Kardeşime Valorant ve Minecraft oynaması için bir sistem topladım. Sizce nasıldır? Değişmesi gereken bir parça var mı?

Toplam: 17188 TL.

4k 1050ti. Bu nedir hocam. 5800X3D ile ne yapacaksınız ki? Hazır sistem alın daha mantıklı.

4k 1050ti. Bu nedir hocam. 5800X3D ile ne yapacaksınız ki? Hazır sistem alın daha mantıklı.
Monitör 360 hz olduğu için 400 ün altına düşmemesi gerekiyor fpsin hocam. Bu bütçede daha iyisini bulamadım. Ekran kartı internetten baktığıma göre 500 fps e kadar rahat yetiyor.

Monitör 360 Hz olduğu için 400'ün altına düşmemesi gerekiyor FPS'in hocam. Bu bütçede daha iyisini bulamadım. Ekran kartı internetten baktığıma göre 500 FPS'e kadar rahat yetiyor.

Evet işlemci daha önemli FPS oyunlarındada ekran kartı bu kadar da önemsiz değil 400'ün altına düşecektir bu şekilde bütçe yoksa 2.el RX 6600 falan alın.

Hocam o ekran kartı için o işlemci çok fazla. Dengeli işlemci - ekran kartı seçimi daha iyi olur. Bu işlemciye ileride üst seviye bir ekran kartı takacaksanız orası sizin tercihiniz. Anakartı b550 yada x570 chipsete sahip bir ürün ile öneririm eğer o işlemciyi almakta ısrarcı olacaksanız.
İhtiyaçlarınızı belirlerme noktasında AM4 chipset özellikleri linkten bakabilirsiniz.

Hocam çok bilgisayardan anlamam ama 1050 Ti ne ya.

O kadar bütçeniz varsa. Bu Sistem'i alın daha iyi. İşlemciyi 5600 yaparak. Yazıktır paranızı çöpe atmayın

Ek olarak PSU kalitesiz kasa kötü işlemciye sıvı soğutma lazım anakart işlemciyi tam besleyecek güçte değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…