R7 5800x3D için ID-COOLING SE-214-XT vs Dark Freezer X120

Bu nasıl hocam?

Hocam bu AM4 soket desteklemiyor Threadripper için özel tasarlanmış bir model. 240mm sıvı soğutmalar ile kapışıyor hatta bazılarını geçiyor.

Arkadaşın mesajına cevap veriyorum D15 olmadığını belirttim, okuduğunuzu yanlış anladınız galiba iyi günler.

Çok basit bir soğutma önerisi konusu 4 sayfa uzadı. Öneri yapılmasına rağmen hala şu nasıl bu nasıl diye soru soruyorsunuz. Önerileri dinlemiyorsunuz kısaca.

Önerilerin mesajını açayım anlayamıyorsanız. “Bütçeniz doğrultusunda en iyisi bu, bundan başka oluru yok” anlamına geliyor.

Çok basit bir soğutma önerisi konusu 4 sayfa uzadı. Öneri yapılmasına rağmen hala şu nasıl bu nasıl diye soru soruyorsunuz. Önerileri dinlemiyorsunuz kısaca.

Önerilerin mesajını açayım anlayamıyorsanız. “bütçeniz doğrultusunda en iyisi bu, bundan başka oluru yok” anlamına geliyor.

4 sayfanın 2'si zaten AM4 soketine uymayan kart önerileri benim düşündüğümün dışında 2 soğutucu önerisi geldi 1I zaten kasama uymuyor 1 tanesi normal bir de senin önerdiğin sıvı soğutcu başka yok uzamanın sebebi uymayan kartı çok fazla aynı soğutucu hakkında konuşulması ve sonrasında bütçemi arttırmak zorunda kaldım zaten öneri çok var dediğin bundan ibaret.

4 sayfanın 2'si zaten AM4 soketine uymayan kart önerileri benim düşündüğümün dışında 2 soğutucu önerisi geldi 1I zaten kasama uymuyor 1 tanesi normal bir de senin önerdiğin sıvı soğutcu başka yok uzamanın sebebi uymayan kartı çok fazla aynı soğutucu hakkında konuşulması ve sonrasında bütçemi arttırmak zorunda kaldım zaten öneri çok var dediğin bundan ibaret.

Birazda göz attım, başkalarıda gereksiz mesaj atmış. Tam bütçen nedir? Son önerileri yapalım o halde. Birde sıvı soğutucu istemiyormuşsun gibi geldi bana. Sebebi ömür ise ömürlük bir sıkıntı olmaz, düzgün kullanımda 10 yılıda çıkarır.

Biraz da göz attım, başkaları da gereksiz mesaj atmış. Tam bütçen nedir? Son önerileri yapalım o halde. Bir de sıvı soğutucu istemiyormuşsun gibi geldi bana. Sebebi ömür ise ömürlük bir sıkıntı olmaz, düzgün kullanımda 10 yılıda çıkarır.

Dediğim gibi 2000 TL aldığım sıvı soğutucuları pek önermiyorlar 240 mm alabiliyorum maksimum ve böyle sıvı soğutucular gibi kule soğutucularda aynı performansı verdiğini gördüm videolarda, aklımda AK620 var sanırım AK620, D15'ten 1 tık daha iyiymiş ya da aynı hemen hemen, kasam Max 165mm yüksekliğe izin veriyor o yüzden D15 168mm olduğu için alamıyorum.
Bu sitede uygun fiyata da buldum DEEPCOOL AK620 DUAL HAVA SOĞUTMALI İŞLEMCİ FANI AM5-1700p ama sitede sadece AM5 yazmışlar her halde yanlışlık olmalı AM4 kesin olarak uygun diye biliyorum. Onun dışında tek korktuğum anakarta monte edeceğim zaman RAM'lere engel olur mu?
AK620'den daha iyi soğutucu biliyorsan ona da yönelebilirim tabii 165mm yüksekliği aşmayacak şartıyla.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı