R7 5800x3D ile RX 5600 XT darboğaz yapar mı?

yunus emre458

Centipat
Daha fazla  
Yeni işlemci olarak Ryzen 7 5800x3D alacağım ama ekran kartım RX 5600 XT ekran kartımı ilerleyen zamanlarda değiştirmeyi planlıyorum. Herhangi bir sorun olur mu darboğaz gibi veya sistemsel açıdan? Yardımcı olursanız sevinirim.

Alma. O paraya DDR5 anakart işlemci dizilir. Alırsan darboğaz olmaz. Hatta ekran kartı düşük kalır.

Ekran kartini da değiştireceğim ama şu anlık bütçem yok ekran kartı için. İyi bir işlemci almak istedim sonrasındada iyi bir ekran kartı alacağım ama kısa bir süreliğine Ryzen7 5800x3D ile RX 5600 XT kullanmak zorunda olacağım anakartımda yeni bu yüzden değiştirmek istemiyorum. Anakartım:

Alma. O paraya DDR5 anakart işlemci dizilir. Alırsan darboğaz olmaz. Hatta ekran kartı düşük kalır.

Ekran kartini da değiştireceğim ama şu anlık bütçem yok ekran kartı için. İyi bir işlemci almak istedim sonrasındada iyi bir ekran kartı alacağım ama kısa bir süreliğine Ryzen7 5800x3D ile RX 5600 XT kullanmak zorunda olacağım anakartımda yeni bu yüzden değiştirmek istemiyorum. Anakartım:

Z'ten R5 7500F R7 5800x3D kadar iyi bir işlemci. Ayrıca anakartım yeni demişsiniz. İşte bu bir bakıma iyi satarken kolay satarsınız. Emin olun AM5'e geçince çok daha iyi olacak ve anakartınızı uzun süre kullanabileceksiniz.

Bende am 5 anakart bakmaya başladım benim de kafama yattı tavsiyeniz için teşekkürler.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı