F FauxNoir Attopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mart 2023 #1 RAM Corsair Vengeance LPX 16GB 3000Mhz x2 SSD veya HDD modeli Kingston NV2 SSD Ekran kartı MSI NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Ventus 3X OC LHR Anakart Asus TUF X570-PLUS WIFI İşlemci AMD Ryzen 7 5800x3d Farklı farklı oyunlarda buna benzer hatalar almaktayım. Furmark testine de soktum hiçbir sorun yaşamadım Çözüm olarak denediklerim; 1. Directx End-User kurmak 2. Regedit üzerinden Graphic Card kısmına TdrLevel dosyası açmak 3. Nvidia 3d ayarlarından kenar yumuşatma-mod ayarını kapatmak 4. Format Yardımcı olabilir misiniz?
Farklı farklı oyunlarda buna benzer hatalar almaktayım. Furmark testine de soktum hiçbir sorun yaşamadım Çözüm olarak denediklerim; 1. Directx End-User kurmak 2. Regedit üzerinden Graphic Card kısmına TdrLevel dosyası açmak 3. Nvidia 3d ayarlarından kenar yumuşatma-mod ayarını kapatmak 4. Format Yardımcı olabilir misiniz?
Çözüm F F FauxNoir 28 Mart 2023 İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz Downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum.
İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz Downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum.
Marix Petapat 1000'e Doğru Sıvı Nitrojen Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18.329 Çözümler 951 28 Mart 2023 #11 Bu sistemi, yer değiştirerek, tek RAM'le dener misiniz? Artı 0 Eksi
KS KS F FauxNoir Attopat Katılım 18 Mart 2023 Mesajlar 10 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mart 2023 #12 İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz Downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz Downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum.
kokostark Decapat Katılım 21 Kasım 2022 Mesajlar 68 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Mart 2024 #13 FauxNoir dedi: İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu nasıl çözdün bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun? Artı 0 Eksi
FauxNoir dedi: İnternette MSI Afterburner üzerinden -150MHz downclock edildiğini gördüm onu denedim şu an için bir hata almıyorum. Genişletmek için tıkla... Dostum sorunu nasıl çözdün bende aynı sorunu yaşıyorum yardımcı olur musun?