RTX 3060 DirectX hatası veriyor

deniedserdar

Femtopat
Daha fazla  
Ekran kartı kullanan oyunlarda örneğin: GTAV.
Fortnite RDR2 bir süre oynadıktan sonra oyun crash verip kapanıyor DirectX hatası veriyor ekran kartım RTX 3060.
İşlemci Ryzen 500 ekran kartı driverı güncel, sadece ekran yenileme hızını 120'nin altına çektiğim zaman bu hatayı almıyorum.
Fakat güzel bir sistemim var 120FPS'i rahatlıkla alıyorken ben neden yenileme hızını düşürmek zorunda kalayım? Çözümü bilen varsa yardım ederse çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 5 dakika sürer. O kesintiye yakalanan adama ben zor rastladım.

Bizim burada bayağı bir kesinti yaşanıldığından dolayı ben H610M-A D4 anakartımda BIOS güncelleme ekranında ter dökmüştüm, çok kötü bir şey ya risk almıştım, 40 kilo kasayı mahalle bilgisayarcısına taşımak ayrı dert.

Bizim burada bayağı bir kesinti yaşanıldığından dolayı ben H610M-A D4 anakartımda BIOS güncelleme ekranında ter dökmüştüm, çok kötü bir şey ya risk almıştım, 40 kilo kasayı mahalle bilgisayarcısına taşımak ayrı dert.

Kesinti garanti kapsamına girer. Servis halleder gönderir. Mahalle bilgisayarcısına gerek yok:) O kadar abartılacak bir şey değil hocam.

Kesinti garanti kapsamına girer. Servis halleder gönderir. Mahalle bilgisayarcısına gerek yok:) o kadar abartılacak bir şey değil hocam.

BIOS güncellemesi çok önemli değilse evde her ihtimale karşı yapılmaması gerek bence bir şey olacağından değil de diyelim ki oldu dediğiniz gibi anakartı çıkart kargola gönder bayağı bir bekle PC siz kal taaa ki sana sıra gelsin yeni BIOS atsınlar karta sonra bir de kargodan gelmesini bekle sonra sistemi tekrar kur bir ton iş üşengeç adamım😅 benim pc de sıkıntı yaratıyordu mecburdum yapmaya üşengeçliğimden o riske girdim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı