R7 5800x3D - RTX 3070 sistem nasıl?

Hocam yanında yeni yazan ürünleri temin ettim siparişlerini verdim ortalama 50k falan sanırım hiç oturup hesaplamadım
1.si ekipmanlariniz 14K tutuyor duz 15K diyelim. Sistem SSD'ler olmadan yeni dediginiz icin 45K tutuyor. Hocam cok afedersiniz ama asiri kaziklanmissiniz kim toplattiysa. 45K'ya bu sistemi yan yatirip 2 kere katlayacak sistem dolu ortalik. Keske konu acsaydiniz.

Hocam çok merak ediyorum siz olsanız nasıl bir sistem toplarsınız o paraya rica etsem yazar mısınız Bakın çok rica ediyorum.

2 ye katlayacak sistemi toplayın hocam iptal edeyim ben siparişlerimi

Hocam çok merak ediyorum siz olsanız nasıl bir sistem toplarsınız o paraya rica etsem yazar mısınız Bakın çok rica ediyorum.

2 ye katlayacak sistemi toplayın hocam iptal edeyim ben siparişlerimi

Bu sogutmali daha kaliteli parcali.
Bu da vatandan 38K sistem

Bu'da bir secenek. ML240V2 sivi sogutma ile alinabilir.

@Prime777 hocam ne diyorsunuz?

Hocam sorun falan çıkartan yok. 45k bütçe için o şekilde bir sistem toplamak hata olur. Ben de AM4 bir işlemci kullanıyorum (3700x) lakin bu bütçede AM4 almak mantıklı değil. Performans olarak da aşırı bir fark yok. Anlamak istemiyorsanız herhangi bir şey diyemem ama çok basit bir şekilde 5800x işlemci ile 7bin serisi işlemcileri karşılaştırabilirsiniz YouTube'dan.

Teşekkür ederim ram ve ekran kartı dışında pekte bi şey göremedim

3070'de cok dusuk.

3070'de cok dusuk.
Hocam sorun zaten arkadaş kabul etmek istemiyor. Anlamıyorum ne yapmak istediğini kart 2. El uygunsa kabul edilebilir ama artık AM4 savunuculuğu yapmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…