R7 6800h sistemde CPU kullanımı anlık düşüyor

ömer ince

Kilopat
RAM
16 GB
Ekran kartı
RTX3050 Ti.
İşlemci
Ryzen 7 6800h.
Isıdan kaynaklı olmadığına eminim. PC'yi garantiye göndermiştim kulaklık girişi kırıldı diye. Geldikten sonra hep olmaya başladı.
Oyun oynamaya başladıktan 5-6 dakika sonra her 20-30 saniyede bir FPS 100'den 20'ye düşüyor 2-3 saniyeliğine. O sırada da CPU kullanımı %30'dan %9'a düşüyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum bir kaç hafta önceki yorumların çok olumlu ama şimdi bakıyorum sürekli sorun başlıkları açmışsın hala memnun musun bu modelden?

Dostum birkaç hafta önceki yorumların çok olumlu ama şimdi bakıyorum sürekli sorun başlıkları açmışsın hala memnun musun bu modelden?

Arkadaşımda benimle aynı anda aynı modeli aldı. Benim PC'yi kulaklık girişi kırık diye yollayinca anakartta degismisler o yüzden galiba sorun, yoksa model cok iyi

Arkadaşımda benimle aynı anda aynı modeli aldı. Benim PC'yi kulaklık girişi kırık diye yollayinca anakartta degismisler o yüzden galiba sorun, yoksa model cok iyi
Günlük kullanımda ısınma ile ilgili sorun var mı? Boşta bile 50-60 derecede çalıştığını söyleyenler var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…