R7 6800H vs. i7-12650H

c_candycane

Megapat
Daha fazla  
ASUS TUF RTX 3060 Ekran kartına sahip, başlıkta belirtilen işlemcilere sahip ve diğer tüm özellikleri tamamen aynı olan iki laptop arasında kaldım. Sizce uzun vadede hangisi daha iyi olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Performansları benzer ama 2022 TUF'un 3060'lı modellerini önermem soğutması iyi değil çünkü v20.4'e bakabilirsiniz.
Aslında ben de tam aksine soğutma anlamında rakiplerinden daha iyi olduğu için düşünmüştüm. İzlediğim testlerde genelde 85-90 arası çalışıyor. Rakipleri genellikle 95 derecelerden inmiyor. v20.4'ün de soğutması başarılı fakat hem işlemcisi bir nesil eski hem de asus tarafında ramler ddr5 olduğu için daha ileriye dönük olur diye düşündüm.

Aslında ben de tam aksine soğutma anlamında rakiplerinden daha iyi olduğu için düşünmüştüm. İzlediğim testlerde genelde 85-90 arası çalışıyor. Rakipleri genellikle 95 derecelerden inmiyor. v20.4'ün de soğutması başarılı fakat hem işlemcisi bir nesil eski hem de asus tarafında ramler ddr5 olduğu için daha ileriye dönük olur diye düşündüm.
Hocam zaten dediğiniz İ7 12650H işlemcili TUF hakkında ortada fazla bir bilgi yok ki olmazsa bir bakarsınız beğenmezseniz iade dersiniz zaten.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı