Arkadaşlar ROG zep G15 var. 3060, R7 6800HS. CS:GO üzerinde yanlardaki siyah barı kapatamıyorum NVIDIA Denetim Masası'ndan, internetteki çözümlerle.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun güncel driverı kurmak ile çözülüyor zaten ama sorun olsan 6800h driverı varken 6800HS driverı bulamamam.Ufak bir araştırma ile nereden ve nasıl indirip kuracağınızı bulabilirsiniz. Forumda bile konusu vardır elbet.
Bende baktım bulamadım neden acaba?Sorun güncel driverı kurmak ile çözülüyor zaten ama sorun olsan 6800h driverı varken 6800HS driverı bulamamam.
Kaça çekeyim hocam?
Dediğiniz hata hocam. Ne yapmalıyım? Dün AMD driver indirecektim ama ekran kartı için nasıl indireceğimi bilemedim NVIDIA için.
Arkadaşlar ROG zep G15 var. 3060, R7 6800HS. CS:GO üzerinde yanlardaki siyah barı kapatamıyorum NVIDIA Denetim Masası'ndan, internetteki çözümlerle.
Düzelmedi. Testleri yapıp atarım.1280 720 yap ama film ya da baska bir oyun oynican zaman duzelt.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.