R7 7435HS ve R5 7535HS arasında çok fark var mı?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
ASUS TUF serisi laptop alacağım. Bu iki laptop arasından birisini alacağım. Aralarındaki fark tek işlemci. Acaba hangisini almalıyım? Aralarında 6 bin TL fark var ve buna değecek midir? Genel olarak yazılım, bir şeyler öğrenme, oyun, Blender gibi işlerde kullanacağım. Pil önemli değil şarjda kullanacağım.

Düzenleme: Dostlar ne oluyor bu sıralar? ASUS laptopların fiyatları çok düştü. 45k idi. Şu an 40k olmuş. Şaka gibi. https://www.hepsiburada.com/asus-tu...6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-pm-HBC000087JKNC
Niye bu kadar düştü fiyatı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada 6 bin lira fark yok aslında 2 bin lira gibi bir fiyat farkı var. 7435HS çok çekirdekte iyi sadece, tek çekirdek performansları denk ve 7535HS iGPU'ya sahip olduğu için daha iyi pil süresi sunuyor. Blender gibi uygulamalar çok çekirdekli performansa bakar, 7435HS modeli al geç. ASUS TUF cihazlar genelde hep bu fiyattaydı, 5050'li cihazların piyasaya oturmasıyla düzenli düşecek fiyatları.

Arada 6 bin lira fark yok aslında 2 bin lira gibi bir fiyat farkı var. 7435HS çok çekirdekte iyi sadece, tek çekirdek performansları denk ve 7535HS iGPU'ya sahip olduğu için daha iyi pil süresi sunuyor. Blender gibi uygulamalar çok çekirdekli performansa bakar, 7435HS modeli al geç. ASUS TUF cihazlar genelde hep bu fiyattaydı, 5050'li cihazların piyasaya oturmasıyla düzenli düşecek fiyatları.
Hocam amd ryzen 7li laptop 45K idi. Bu sabah baktım hatta.

Bende Premium'la birlikte 40 bin gözüküyor şu an. Dün ise 41 bin TL'ydi.
Bu sabah 45K idi. Alınır mı hocam sizce?
Bide sizce laptop standi mi daha iyi olur laptop soğutucu mu?

Bu sabah 45K idi. Alınır mı hocam sizce?
Bide sizce laptop standi mi daha iyi olur laptop soğutucu mu?
Mesajınızı şimdi farkettim, kusuruma bakmayın. 40 bin TL fiyata göre gayet güzel cihaz, alınır. Laptop standı yeterli olur, 2-3 derece daha da fark yaratmak istiyorum diyorsan laptop soğutucu da alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı