R7 7700 sisteme PSU tavsiyesi

Bütçe
5000
MSI MPG A850GF tam modüler bir PSU ve fan boyutu daha büyük. Aman aman bir fark yok.
Bütün parçalar msi + mag bu mag olanı alsam ne değişir pekii full msi olsun kafasındayım hepsinin özellikleri aynı değil mi
Bu çok çok yeterli değiştirmeye gerek yok. Güzel PSU.
Hocam hepsi msi olsun kafasına girdim fsp yarı moduler galiba özellikleri düzgün yazmıyor sitede msi olanlardan hangisini önerirsiniz

MSI MPG A850GF tam modüler bir PSU ve fan boyutu daha büyük. Aman aman bir fark yok.
Bu arada MPG olan 5500 liraymış bütçemi aşıyor bütçem 5000tl max 5080tl olanı zorlarım başka öneriniz var mı

Bütün parçalar MSI + MAG bu MAG olanı alsam ne değişir pekii Full MSI olsun kafasındayım hepsinin özellikleri aynı değil mi?

Hocam hepsi MSI olsun kafasına girdim FSP yarı moduler galiba özellikleri düzgün yazmıyor sitede MSI olanlardan hangisini önerirsiniz

Bu arada MPG olan 5500 liraymış bütçemi aşıyor bütçem 5000TL Max 5080TL olanı zorlarım başka öneriniz var mı?

MAG al dostum.

4850 TL olarak gözüküyor Vatan Bilgisayar'da.

MAG olanın fan boyutu 120mm; MPG olanın fan boyutu 140mm, soğutması daha iyi olur.

Reis bu PSU´lar konu sahibinin sistemi için zaten çok güçlü yani ısınmayacaktır. MPG hafif bir ses veriyor diye biliyorum fan boyundan dolayı, ancak MAG vermiyor. Yine de eğer alabiliyorsa MPG alabilir.

Bende de 4850TL gözüküyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı