Jesus Wicked
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşın bütçe ekleyeceği kesin olsa zaten kasa psu ayrı bir şey seçeceğim. O kesin değil. Diğer tüm parçalar çok iyi. 80.000 tl az para mı demek de saçma çünkü içindeki parçalara bir şey olmuyor içindeki parçalar değişmiyor. Sadece fan sökmek gerekecek. Şahsen ben 100k da versem parçalar iyi olursa eğer fan sökmeye razıyım. Çok da kötü görüneceğini düşünmüyorum ayrıca 2 fan daha olacak önde çünkü. Gerçekten tam anlamıyla haksız olsam pardon diyip susmuştum zaten. O kasayla o sistem kesinlikle kullanılamaz gibi bir algı var şu anda.Dışarıdan okuyorum yarım saattir ve haksızsınız arkadaş, 80.000 TL az mı? O parayı verip niye fan sökmek zorunda olsun, hani hem görüntüyü bozuyor, hadi diyelim o kadar bozmuyor niye o parayla bunu yapmak zorunda olsun? Koy üstüne biraz daha doğru düzgün bir kasa ile PSU al, 80.000 TL veren 85.000 TL'de verir, koymaz o kadar, asıl 80.000 TL verip fan söküp böyle ucu ucuna ekran kartını sığdırmak koyar. He kaldı ki sistem uyumsuz değil diyorsunuz, uyumsuz işte, kasanın fanını söküyorsun sığdırmak için, fanı sökmediğin zaman uyumlu oluyor mu? Olmuyor, e işte uyumsuz. Niye bu kadar inat ettiniz anlamadım, pardon deyip düzeltmek bence bu kadar zor değil.
Max 81k'ya en iyi sistem şu anda bu. Ve ben bu arkadaşın bu paraya en iyi performansa en iyi parça kalitesine sahip olmasını istiyorum. Böyle olunca kasadaki 1 fanın eksik olmasına ben şahsen problem etmem asla. Arkadaş ederse tabii ki ekran kartından kısıp çok daha iyi kasa seçebilir.