Aslında o kadar ucuz değil, ortalama fiyatı diyebiliriz. Ayrıca 7700X yerine 7700 öneririm.
ben biostan hicbir ayar yapmıcam expo ve resize bar haric o yüzden 2 sinin turbo değil temel frekans hali 7700 ün 3.8 x in 4.5 yani ghz arttırmaayacagım icin 3.8 ve 4.5 arasında baya fark olcagı için x tercih ettim ve aynı fiyat nerdeyse cok ısınır dersen 3 fanlı sogutucu alıcamAslında o kadar ucuz değil, ortalama fiyatı diyebiliriz. Ayrıca 7700X yerine 7700 öneririm.
7700'ün turbo frekansı 5.3 GHz, 7700X'inki ise 5.4 GHz. Yani arada 0.1 GHz fark var, bunun için 1000 TL civarı fark ödemeye değmez. Ayrıca 7700X daha fazla ısınan bir işlemci, gerek yok boşuna almaya.ben biostan hicbir ayar yapmıcam expo ve resize bar haric o yüzden 2 sinin turbo değil temel frekans hali 7700 ün 3.8 x in 4.5 yani ghz arttırmaayacagım icin 3.8 ve 4.5 arasında baya fark olcagı için x tercih ettim ve aynı fiyat nerdeyse cok ısınır dersen 3 fanlı sogutucu alıcam
turbo yapmicam iste7700'ün turbo frekansı 5.3 GHz, 7700X'inki ise 5.4 GHz. Yani arada 0.1 GHz fark var, bunun için 1000 TL civarı fark ödemeye değmez. Ayrıca 7700X daha fazla ısınan bir işlemci, gerek yok boşuna almaya.
ilk 1 2 yıl temelde kullanicam artık yavaş yavaş ilk performansı vermemeye başladığı zaman açarım turboyu yoksa turbo açınca işi artcak falan duz modunda calissinturbo yapmicam iste
Ya sogutma çok sikinti değil de turbo hep açık durunca ömrü azalmaz mi@servnnz turbo açmadan verdiğin paranın hakkını alamazsın. Ayrıca R7 7700 zaten turboyla bile 7700X'e göre daha az ısınıyor, biri 65W diğeri 105W. Hem turbo özelliğini kendin açmayacaksın, varsayılan olarak açık geliyor. PBO ayarıyla karıştırma.
Azalmaz, zaten ona göre üretiliyor işlemciler.Ya sogutma çok sikinti değil de turbo hep açık durunca ömrü azalmaz mi
peki b650m gaming plus wifi uyumlu mudur + olarak gskill trident z 6000mhz cl36 alicamAzalmaz, zaten ona göre üretiliyor işlemciler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.