R7 7700X - RTX 4070 Ti sistem uyumlu mu?

Furkanöztas

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben bir sistem toplamak istiyorum ama arastirdim kafamda topladim sistemi ama parcalarin uyumlulugunu nasıl ogrenebilirim bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Simdiden teşekkürler.

Kafamdaki sistem:

Kasa: ASUS TUF Gaming GT502.
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti OC Edition.
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB.
İşlemci sogutucu: Arctic Liquid Freezer II 360 RGB.
Güç saglayıcı: Thermaltake tougpower GF 3 850W 80Plus Gold.
Fanlar: ASUS TUF Gaming TF120 RGB.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyumlu ancak bütçe verseniz daha iyi olabilir belki. Sırf ASUS toplamak yerine daha güçlü bir sistem önerilebilir. Tabii size kalmış, forumda arkadaşlar yardımcı olur isterseniz. Bir de muhtemelen elinizde var diye yazmamışsınızdır ancak yoksa SSD eklemeyi unutmuşsunuz.

Uyumlu ancak bütçe verseniz daha iyi olabilir belki. Sırf ASUS toplamak yerine daha güçlü bir sistem önerilebilir. Tabii size kalmış, forumda arkadaşlar yardımcı olur isterseniz. Bir de muhtemelen elinizde var diye yazmamışsınızdır ancak yoksa SSD eklemeyi unutmuşsunuz.

Evet SSD elimde var Samsung 980 Pro 1 TB.

Bütçem de 2000 2200 euro arasi Almanya'da yasiyorumda.

Arkadaşlar merhaba. Ben bir sistem toplamak istiyorum ama arastirdim kafamda topladim sistemi ama parcalarin uyumlulugunu nasıl ogrenebilirim bilmiyorum. Yardimci olabilir misiniz? Simdiden teşekkürler.

Kafamdaki sistem:

Kasa: ASUS TUF Gaming GT502.
Anakart: ASUS ROG STRIX B650E-F Gaming Wi-Fi
İşlemci: AMD Ryzen 7 7700X.
Ekran kartı: ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4070 Ti OC Edition.
RAM: Corsair Vengeance RGB 32 GB.
İşlemci sogutucu: Arctic Liquid Freezer II 360 RGB.
Güç saglayıcı: Thermaltake tougpower GF 3 850W 80Plus Gold.
Fanlar: ASUS TUF Gaming TF120 RGB.

Kasa: Darkrock 4 fanli ARGB mesh
Anakart: Gigabyte B650 Gaming Wi-Fi
İşlemci: AMD 7800x3D
Ekran kartı: RTX 4080 Zotac Trinity
RAM: G.Skill 6400MHz CL32 DDR5 32 GB
Güç kaynağı: NZXT 850W PCI-e 5
İşlemci soğutucu: Cooler Master ML360 sıvı soğutma
Fanlar: Gerek yok

Son düzenleme:
Kasa: Darkrock 4 fanli ARGB mesh.
Anakart: Gigabyte B650 Gaming Wi-Fi
İşlemci: AMD 7800x3D.
Ekran kartı: RTX 4080 Zotac Trinity.
RAM: G.Skill 6400MHz CL32 DDR5 32 GB.
Güç kaynağı: NZXT 850W PCI-e 5
İşlemci soğutucu: Cooler Master ML360 sıvı soğutma.
Fanlar: Gerek yok.

Üstat saolasin sistem toplamissin bana sifirdan ama ben dedigim gibi sistemi zaten topladim kafamda benim istedigim sistem bu, uyumlu mu parcalar birbiriyle onu merak ediyorum ben. Hani parcalar birbiri ile test ediliyor ve performansina bakiliyor falan o acidan sordum ama teşekkür ederim sağ ol :)

Üstat saolasin sistem toplamissin bana sifirdan ama ben dedigim gibi sistemi zaten topladim kafamda benim istedigim sistem bu, uyumlu mu parcalar birbiriyle onu merak ediyorum ben. Hani parcalar birbiri ile test ediliyor ve performansina bakiliyor falan o acidan sordum ama teşekkür ederim sağ ol :)
Hocam ayni fiyata daha performansli sistem almak daha mantikli.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı