R7 7700X RX 7900XTX Sistemde Warzone 2 Oynarken Restart Atıyor

monster14

Kilopat
Daha fazla  
RAM
32 GB
Ekran kartı
7900xtx
Anakart
Gigabyt B650M DS3H
İşlemci
Ryzen 7 7700X
Merhaba, bilgisayarım bazen kendini yeniden başlatıyor. Çok sık olmuyor. Bu bir hata da vermiyor, genelde Warzone 2 oynarken denk geliyorum bu restartlara.

B650M DS3h Gigabyte.
AMD 7900XTX.
32 GB RAM.
Ryzen 7 7700X.
Corsair TX850M.

Windows 11.

Güç kaynağının yarattığı sorun ne olabilir tam olarak? Alırken bu sisteme yeterli olacağı söylenmişti topladığım yer tarafından.

Güç kaynağım eski sistemimden kalma, Corsair TX850M 80+ Gold sertifikalı bir PSU, sinerjiden topladım ve elimdeki güç kaynağının yeterli olucağını söylediler ben pek ihtimal veremiyorum yetersiz kaldığından tek başına açıkçası

Güç kaynağım eski sistemimden kalma, Corsair TX850M 80+ Gold sertifikalı bir PSU, Sinerji'den topladım ve elimdeki güç kaynağının yeterli olacağını söylediler ben pek ihtimal veremiyorum yetersiz kaldığından tek başına açıkçası.

Size doğru söylemişler bu güç kaynağı yeterli ama eğer güç kaynağınız arızalandı ise yük altına girince reset atıyor olabilir. Başka bir PSU ile deneyebilir misiniz?

Size doğru söylemişler bu güç kaynağı yeterli ama eğer güç kaynağınız arızalandı ise yük altına girince reset atıyor olabilir. Başka bir PSU ile deneyebilir misiniz?
Elimde ve çevremde deneyebileceğim bir psu yok ve bu sorunu sürekli yaşamıyorum 4-5 günde bir oynarken denk geliyor açıkçası, log kayıtları falan var mıdır neden bilgisayarın kapandığını gösterecek ? Fiziksel bir müdahale yada denilme yanılma yöntemi olmadan bir seçenek bulabilmeyi umuyorum

Technopat Haberler

Geri
Yukarı