R7 7700X RX 9070XT sistemde DPC_WATCHDOG_VIOLATION hatası

İşletim sistemi
Windows 11

emrhncb

Megapat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1S14VJn1OtJ45wiDIqIWFUbh3-Cb2Sd6F/view?usp=drive_link
RAM
Lexar Thor 32Gb (2x16Gb)
Ekran kartı
Gigabyte Radeon RX 9070XT gaming oc
Anakart
Gigabyte B650 Eagle Ax
İşlemci
RYZEN 7 7700X
Sistemi yeni kurdum ve bu hatayı aldım. Aslına bakarsanız başka mavi ekranlar da alıyorum. Benchmarklar sorunsuz da olsa oyunlarda oyun çökmesi, bilgisayarın kendini yeniden başlatması gibi problemler olabiliyor.

SSD'nizin modeli nedir? Wi-Fi'ı kullanıyor musunuz? EAC'yi kaldırıp bir daha kurmayı deneyin. Bir de şunu bi' kurun:

Merhaba SSD eski Monster bilgisayarımdaki SSD, oldukça eski yani. Ayrıca, dün Memtest'e soktum bilgisayarı ve Memtest'te hatalar aldım. Bugün RAM'leri değiştim fakat yine Memtest'te hata alıyorum. Bu durumda sorun anakartta olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceki RAM'ler de eski miydi, şimdi değiştirdiğiniz RAM'ler yeni mi? Yeni RAM'lerde de hata alıyorsanız aslında anakartta sorun olma ihtimali olabilir evet.

Önceki RAM'ler de eski miydi, şimdi değiştirdiğiniz RAM'ler yeni mi? Yeni RAM'lerde de hata alıyorsanız aslında anakartta sorun olma ihtimali olabilir evet.

İki RAM de yeniydi. BIOS pilinı çıkarıp takınca mavi ekran sorunu çözüldü gibi duruyor şimdilik. Memtest'te de normalde aldığım sürede hata almadım.

Frekans profili sıfırlanmıştır muhtemelen, bir kontrol edin isterseniz. Belleğin vadettiği hızı alamıyorsanız bu da bir sorundur. Bir de Memtest'in bitmesini beklemeniz daha sağlıklı olur test açısından.

Frekans profili sıfırlanmıştır muhtemelen, bir kontrol edin isterseniz. Belleğin vadettiği hızı alamıyorsanız bu da bir sorundur. Bir de Memtest'in bitmesini beklemeniz daha sağlıklı olur test açısından.

Bugün hiç mavi ekran almamama rağmen Memtest'te yine hata aldım.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı