R7 7700X sisteme termal macun önerisi

Özel bir nedeni yok, grizzly de alabilirsiniz ikisi de güzeldir. MX6 uzun süre kurumadan gidiyor, genelde konsollara macun değişimi yapılırken MX4 ya da 6 kullanılıyor bu yüzden.

Anladım peki Thermal Grizzly Kryonaut Extreme hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ve çok da konu açılmamış sizin bu macun hakkında fikirleriniz neler?

Genelde insanlar Thermal Grizzly önermiş siz neden MX4-6 önerdiniz?

Bende thremal grizzly öneriyorum. Aeronaut kullanıyorum ve ısınma sorunu yaşamıyorum hiçbir şekilde.

Bende thremal grizzly öneriyorum. Aeronaut kullanıyorum ve ısınma sorunu yaşamıyorum hiçbir şekilde.

Tamamdır hocam sağ olasınız bende şu an Kryonaut Extreme kullanmaktan yanayım sadece daha iyi bir şey varsa alayım şimdiden, sonrasında aa bu daha iyiymiş keşke bunu alsaydım dememek istiyorum.

Bu kalitede macunlar arasındaki ısı farkı 4 dereceyi geçez, TF7'yi kullanın boşa para harcamaya gerek yok.

Yok ben illa üst düzey macun isyorum derseniz.

Tamamdır hocam sağ olasınız bende şu an Kryonaut Extreme kullanmaktan yanayım sadece daha iyi bir şey varsa alayım şimdiden, sonrasında AA bu daha iyiymiş keşke bunu alsaydım dememek istiyorum.

Hocam şimdilik elinizde ne varsa kullanın zaten birkaç ay sonra yenilemeniz gerekecek. O zaman alabilirsiniz istediğinizi.

Bu kalitede macunlar arasındaki ısı farkı 4 dereceyi geçez, TF7'yi kullanın boşa para harcamaya gerek yok.

4° önemli bir rakam değil belki hocam ama hazır tutmuşum ucundan 1000₺ rahat ayırabilirim yapayım bari iyi bir şey olsun bitsin.

Hocam şimdilik elinizde ne varsa kullanın zaten birkaç ay sonra yenilemeniz gerekecek. O zaman alabilirsiniz istediğinizi.

Tamamdır reisim konu kilit o zaman yardımcı olan herkese teşekkürler

Anladım peki Thermal Grizzly Kryonaut Extreme hakkında pek bir bilgi sahibi değilim ve çok da konu açılmamış sizin bu macun hakkında fikirleriniz neler?
O bahsettiğin macunun ısı iletimi daha fazla yani daha iyi soğutur, uzun vadede nasıl olur bilemem tabii. Ne kadar hızlı kurur vs.

Mx6=7.5 w/mk
Grizzly=12.5 w/mk

O güçlendirme kitini kullandım ve açıkçası bir fark görmedim, alıp almamak size kalmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…