Sıvı soğutma ister dikey, istersenizde kasanızın üst tarafına koyabilirsiniz, yani kasanın alt tarafı hariç her yere koyulabilir.Arkadaşlar selam. Ryzen 7 7700X işlemcim var. Şu anda güncel olarak Thermalright Peerless Assassin's 120 kullanıyorum. Boştayken 47-46 derece veriyor. Oyunlarda ise 80 -81 oluyor. Oyun performansını beğenmedigim için sıvı soğutmaya geçeyim diyorum. Araştırmalarım sonucu ve sahip olduğum kasa (BitFenix Nova Mesh sg) gereğince https://www.sinerji.gen.tr/msi-mag-...sogutucu-p-41804?utm_campaign=akakce&v=1.82.1 almaya karar verdim. Çünkü soğutucuyu dikey koymamak gerekiyormuş ve yatay şekilde de en fazla 240 destekliyor kasam. Görüşleriniz nelerdir? Yardımcı olur musunuz?
Hocam yatay şekilde uzun kullanımda hem derece olarak 3-5 derece değişiyor diyorlar, hem de tıkanma oluyormuş . Isınan sıvı aşşağıda kalıyor diyorlar. Ne diyorsunuz bu duruma ?Sıvı soğutma ister dikey, istersenizde kasanızın üst tarafına koyabilirsiniz, yani kasanın alt tarafı hariç her yere koyulabilir.
Kasanızın üstü 360mm destekliyor ise bunu öneririm:
240mm destekliyor ise attığınızdan daha uyguna ve daha iyi olan bunu öneririm:
Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Sıcaklık değerleriniz nasıl acaba hocam ? cs2 low ayarlar 4:3 çözünürlük 79-80 derece oynatıyor benim hava soğutmam.Aynı kasa bende de var kasanın içi çok küçük.
Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Arctic Liquid Freezer II 240 AR-ACFRE00093A A-RGB İşlemci Sıvı Soğutucu özelliklerini incele, 3.649,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben bunu kullanıyorum şahsen memnunum ama sana kule tipi de işini görür.
Kesin bir kaynağım yok ama üst tarafa montajda Nova Mesh kasaya bu sıvı soğutucunun sığacağını sanmam. Çok dar bir kasa o konuda.Aynı kasa bende de var kasanın içi çok küçük.
Ben bunu kullanıyorum şahsen memnunum ama sana kule tipi de işini görür.
https://m.media-amazon.com/images/I/612zmLyJVJL._AC_SX679_.jpgBahsettiğin sıvı soğutma Peerless Assassinden daha yüksek performans veremez.
Kesin bir kaynağım yok ama üst tarafa montajda Nova Mesh kasaya bu sıvı soğutucunun sığacağını sanmam. Çok dar bir kasa o konuda.
Bahsettiğin sıvı soğutma Peerless Assassin'den daha yüksek performans veremez.
Kesin bir kaynağım yok ama üst tarafa montajda Nova Mesh kasaya bu sıvı soğutucunun sığacağını sanmam. Çok dar bir kasa o konuda.
Evet hocam kasa bu.Kasanın üzerinde 240 mmlik hava soğutma alanı var.
Kasanın bu olması lazım yanlış yoksa.
Evet 240 destekliyor fakat Arctic alışık olduğumuz sıvı soğutmalardan daha kalın. Normal sıvı soğutucular 27mm, Arctic 38mm. Bundan dolayı sığacağını sanmıyorum.https://m.media-amazon.com/images/I/612zmLyJVJL._AC_SX679_.jpg
Şu şekilde destekledigini söylüyor ama ?
Evet hocam kasa bu.