R7 7700X ve RX 7900 XT için kaç watt PSU gerekir?

Bütçe
3500
Peki hocam PQ850M ve AG850 arasındaki farklar ne? Çok fark yoksa PQ850M alacağım.

İşte üzülerek bunu söyleyemiyorum çünkü detaylı hiçbir testi mevcut değil... PQ850M alırsan da asırlar boyunca kullanacaksın zaten ve iyi bir model epey. İçinden geçeni al.

PQ850M kadar detaylı bir inceleme değil. Cybernetics'in epey kısıtlı oluyor incelemeleri ama fikir almak için güzel. En azından Ripple değerleri var, önemli.

Bir de component kısmında farklılıklar olabiliyor pek çok modelde yaşadım.
Tom's Hardware'ın güncel bir incelemesini açarsan da orada A850G ölçümleri var.

Örneğin şu incelemedeki tablolarda aynı zamanda A850G değerleri var.

Örneğin;

1685129727599.png

Hmm. Ben aslında PQ850M modelinde karar kılmıştım, hangisi daha iyi olur ki?

Normalde A850G demiştim ben zaten üstteki mesajımda ATX 3.0 hatırına ama senin PQ850M'de gönlün vardı bir tık. O da epey kaliteli olduğu için almanda bir sakınca yoktu.

Tom's Hardware'ın güncel bir incelemesini açarsan da orada A850G ölçümleri var.

Örneğin şu incelemedeki tablolarda aynı zamanda A850G değerleri var.

Örneğin;

Eki Görüntüle 1794721

İyi oldu bu epey, teşekkürler.

@550519 evet elimizdeki tüm bilgileri birleştirince, sağ olsun arkadaşımızın verdiği güzel tüyoyu da üzerine ekleyince A850G biraz daha iyi görünüyor. ATX 3.0 olması da tatlı niyetine iyi olur, daha geleceğe yönelik.

A850G.

Normalde A850G demiştim ben zaten üstteki mesajımda ATX 3.0 hatırına ama senin PQ850M'de gönlün vardı bir tık. O da epey kaliteli olduğu için almanda bir sakınca yoktu.

İyi oldu bu epey, teşekkürler.

@550519 evet elimizdeki tüm bilgileri birleştirince, sağ olsun arkadaşımızın verdiği güzel tüyoyu da üzerine ekleyince A850G biraz daha iyi görünüyor. ATX 3.0 olması da tatlı niyetine iyi olur, daha geleceğe yönelik.

A850G.
O zaman A850G olarak değiştiriyorum.

@BerkayZ87 zamanında yetiştiğin için sağ ol amigo!

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı